Tatuoinninpoisto Plastic Surgery Centerillä

 

Olen miettinyt jokusen vuotta tehdä jotain nilkassani olevalle tatuoinnille. Olen pitänyt sitä merkkinä spontaaniudestani, sillä en tunnetusti juurikaan jahkaile, jos keksin jotakin. Myös tämä tatuointi syntyi lähes ajatuksen nopeudella, kun 16-vuotiaana, ammattikoulussa ollessani kahvitauolla, ennen viimeisen tunnin alkua, sanoin ystävälleni; haluan tatuoinnin. En sen kummemmin miettinyt myöskään sitä, kuinka se saadaan tehtyä piikkikammoni takia, mutta tahtoni on yleensä niin voimakas, että priorisoin sen edelle, estojeni kustannuksella. Alle viidessä minuutissa kuva oli paperilla ja totesin ”vaikka joku tällainen”. Oppituntien päätyttyä kävelimme bussiasemalle tattoo-liikkeen kautta, ja soitin iskälle, että ylihuomenna mulla on aika tatuointiin ( =tarvitsen kyydin Leppävirralta Varkauteen ja kantajan toimenpiteen jälkeen).

 

 

 

 

 

Aluksi poistettavalle alueelle laitettiin puudutusvoide, jonka annettiin vaikuttaa puoli tuntia. Siinä sitten odotellessani lueskelin infot tatuoinnin poistosta ja hoito-ohjeet toimenpiteen jälkeen.

 

 

 

 

 

 

 

Puudutusvoiteet poistettiin ja laitteet viriteltiin valmiiksi. Jos ihmettelette vaaleampaa aluetta tatuoinnin ympärillä, se johtuu siitä, että minulla oli kerros itseruskettavan jämiä iholla, jonka puudutusvoide irrotti.

 

 

 

 

Itse laser tuntui pieniltä sähköiskuilta iholla. Ei tuntemusta voi kuvailla mukavaksi, mutta kasvojen laseroinnin kokeneena voin sanoa, että aika pieniä räpsyjä tuollaiset pinnalliset laseriskut 🙂 Kasvoilla laser ylsi paljon syvemmälle, dermikseen saakka, ja siksi aiheutti myös hieman vuotoa. Voit lukea kasvojen laseroinnista vanhasta blogistani, TÄÄLTÄ!

 

 

 

 

Heti toimenpiteen jälkeen käsitellyt kohdat oli ihan valkoiset (kuten kasvoillakin), joten äkkisiltään saattaisi luulla, että yksi kerta oli jo riittävä. Näin ei kuitenkaan ole, vaan käsittelyjä tarvitaan yksilöstä ja tatuoinnista riippuen useampia. Musta on värinä helpoin poistaa, valkoiseen taas laser ei tehoa.

 

 

 

 

Alue voideltiin ja peitettiin. Ensimmäisellä käsittelyllä ei saatu omalla kohdallani vielä suurta muutosta, mutta väri lähtee purkautumaan tehokkaammin parilla seuraavalla käsittelykerralla 🙂

 

 

 

 

Parin kk kuluttua jatketaan projektia, mutta nyt havaittavissa on 0,5-1 asteen haalistumista, sekä rajat eivät ole niin skarpit kuin sydämessä (johon ei koskettu).

 

Katso video operaatiosta alla olevasta linkistä!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

5 kommenttia “Tatuoinninpoisto Plastic Surgery Centerillä

 • Avatar
  13.12.2017 klo 08:46
  Kestolinkki

  Ei toimi video puhelimella ainakaan..

  Reply
  • Viivi
   14.12.2017 klo 10:55
   Kestolinkki

   Moikka!
   Hyvä, kun sanoit! Tämä oli jäänyt klikkaamatta julkiseen tilaan
   Nyt pitäisi näkyä!

   Reply
 • Avatar
  29.1.2019 klo 05:50
  Kestolinkki

  Hello, it’s Dave here!

  I’m contacting because I want to comment on the already decent work on the plastic content on fitnet.fi. Things are getting a bit outdated… and Google just updated their algorithm yet again, you know how that’ll impact your biggest free traffic source, if there isn’t a consistent flow of fresh content! You see, most websites get majority of their free traffic from their blog, and I feel that you could use a little help, since you are not blogging that much yet.

  Blogging takes a lot of time and effort, and we have just the team from USA/Canada to come up with great content you are looking for.

  You can have your new blog to post on fitnet.fi starting at $10 in as little as 5 days!

  Check out our work and reviews from happy clients here: https://goo.gl/KGRAi4

  You’re always covered by the unbeatable 60-Day Money Back Guarantee!

  Thank you for your time,

  Regards.
  Dave

  You are receiving this message because the contact form at fitnet.fi is open to the public. Thank you.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *