Tiedonjano, ahneus intohimoon

Sumu, usva, saamattomuus. Mikään niistä ei kuvaa minun olemusta, fiiliksiä tai olotilaa silloin, kun pidän itsestäni huolta ja olen oma itseni.

Hävettää myöntää, että pari viikkoa ne on kuvannut minua liikaa.

Kaikista kamalinta on se, että tiedän, mistä se johtuu ja olen itse sen itselleni aiheuttanut. Ravinto.

 

Kirjoitin herkuttelustani Nordic Fitness Expossa, maistellessani kaikki ”urheilun huipputuotteet”, mitä messuilla oli maistilla. Todellisuudessa lähes kaikki sisältää sokeria, maitotuotteita ja rutkasti kaikkea lisämoskaa, mikä ei tarjoa elimistölle mitään hyvää. Päinvastoin.

Tuliaisina sain turvotusta ja limaisuutta, väsymystä ja sokerikoukun.

Nyt, kun pysyin pari päivää itsepintaisesti puhtaassa ruokavaliossa ja tuplasin Juice+ annokseni, sain itseni takaisin. Kuvitelkaa, PARI PÄIVÄÄ! Nykyään ruokavaliooni kuuluu ripaus sukraloosia. Sen verran olen löysännyt lisäainepipoani, että käytän maustettua heraa treenieni tukena. Tällä hetkellä käytössäni on Leaderin valkosuklaan makuinen Heraproteiinijauhe. Suosittelen!

 

image

 

Ah, tuntuu niin hyvältä!

Energia, positiivisuus, ilo, valo, elämänhalu. That’s me.

Ja se muutos. Ei pelkästään turvotuksen helpotuksena tai ihon rauhoittumisena, vaan myös intohimojeni puhkeamisesta jälleen uuteen kukkaan! Muutos mielen hyvinvoinnissa on sanoin kuvaamatonta!

Intohimoni on hyvinvointi ja terveyttä edistävä, sairauksia ennaltaehkäisevä, puhdas ravinto. Itsestään huolehtiminen kaikilla osa-alueilla, niin ravinnon, mielen hyvinvoinnin kuin liikunnan ja kehonhuollonkin kautta. Myös ulkoinen itsestään huolehtiminen on minulle tärkeää, enkä puhu nyt lisäripsistä tai hiustenpifrnnyksistä (kuten tiedättekin, en harrasta sellaisia), vaan ihonhoidosta ja yleisestä itsensä huoliteltuna pitämisestä. Sillä on muuten tutkittu vaikutus myös mielen hyvinvointiin, kun huolehtii kauneudenhoidosta.

Kynnet on minulle henkilökohtaisesti se tärkein sektori kauneudenhoidossa, ja siitä voikin päätellä, onko mieleni balanssissa 🙂 Jos minun French manicure on päässyt pahasti rappeutumaan, voi minulta kysyä, onko kaikki hyvin.

 

Saatuani itseni takaisin, en meinannut pysyä itsekään mukana, sumuisen kauden jälkeen! Yhtä äkkiä olin niin täynnä elinvoimaa ja elämänhalua, että suorastaan pirskahtelin onnenpisaroita!

Sain paljon aikaan ja miltei unohdin syödä, kun olin vain niin liekeissä. Tiedonjanoni puhkesi jälleen täyteen kukkaan, ja olisi tehnyt mieli imeä tietoa viidestä eri asiasta yhtäaikaa. Tein mindmappia kivennäisaineista, luin kosmetologin käsikirjaa kauneudenhoidosta ja haaveilin personal trainer koulutuksesta, vain ymmärtääkseni kaiken lihaksista. Lisäksi minun olisi tehnyt mieli lukea hormoneista ja niiden vaikutuksesta elimistöön, ravinnon vaikutuksesta hormoneihin ja mielen hyvinvoinnista, vetovoiman laista, sekä vitamiineista ja hivenaineista.

 

image

 

Päivä loppui kesken, vaikka touhusin kellonsoitosta puoleen yöhön. Aamupalan jälkeen kävin tekemässä tiistain salin, eli olkapäätreenin höystettynä 150 vatsalihasliikkeellä + 25 minuutin aerobisen harjoituksen. Suihku, laittautuminen ja palaveriin! Kotimatkalla kävin lounasta take way salaattibaarista ja hoidin pari asiaa.

 

image

 

Loppupäivän ahmin tietoa minua kiehtovista asioista. Se on minusta mahtavaa, kun tuntee niin palavaa intohimoa jotakin asiaa kohtaan, että uppoutuu siihen täysin ja ajantaju katoaa.

Parasta, jos saa tehdä töitä sen parissa, mitä rakastaa. Minulle tuli idea, tosin vielä hyvin keskeneräinen, mutta sitä haluan alkaa työstämään. Haluan jakaa tietoa tästä kaikesta, olla ns. hyvinvoinnin lähettiläs. Auttaa kaikkia löytämään parhaan mahdollisen itsensä.

Rakastan työtäni PR-alalla, mutta toivoisin luovani uraa myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa. Niiden ei tarvitse sulkea pois toisiaan, joten miksi en tekisi kaikkea, mitä rakastan?

 

Viimeviikolla oli I love me messut, jotka ovatkin yksi vuoden kohokohdista! Tänävuonna olin itse töissä, joten en päässyt nauttimaan messuista täysin rinnoin. Olen kuin lapsi karkkikaupassa ja vielä enemmän! Hyvinvointia, kauneutta, terveyttä, Ah I love it! Terveellisiä herkkuja, timantteja, treenivaatteita, muotia, hemmotteluhoitoja, kauneudenhoitoa, kehonhuoltoa…

Paradice ❤️

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

2 kommenttia “Tiedonjano, ahneus intohimoon

 • Avatar
  13.11.2016 klo 18:30
  Kestolinkki

  Laittaisitko kuvia millaisia tuloksia on tullut salilla 🙂

  Reply
  • Viivi
   2.1.2017 klo 19:11
   Kestolinkki

   Moikka!

   Pahoittelut, en ole vieläkään oppinut tarkastamaan kommenttikenttiä säännöllisesti! Näistä pitäisi ehdottomasti tulla minulle jokin ilmoitus 😛
   Päivittelen kuvia ahkerammin instagramissa, mutta toki voin tehdä kuvilla kyllästetyn kirjoituksen vaikka tällä viikolla! 🙂

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *