Töölö Gym

Lupasin jonkinaikaa sitten postaukseni lomassa kirjoittaa ns. home gymeistäni (kotisali), eli käyttämistäni vakkarikuntosaleista. The best or nothing, eli aloitetaan Töölö Gymistä!

 

Käytävä pukuhuoneisiin, aulan jälkeen.

 

 

Töölö gym otti minut “hellään huomaansa” jo puolitoista vuotta sitten, ja siellä on tullut huhkittua useita, useita tunteja viimeisen vuoden aikana (katso vuoden kehitykseni täältä)! Itseasiassa löysin tuon treeniparatiisin alkaessani blogata täällä fitnetillä, vuoden 2015 ja 2016 vaihteessa. Ridanpää pyysi minua siirtymään entisestä blogistani heidän matkaan, ja johdatti minut vielä Töölö Gymillekin, eli suurkiitos Jussille! Täällä fitnetillä on ollut ilo bloggailla!

Töölö Gymiltä olen saanut uusia salituttuja, joiden kanssa vähintääkin moikkaillaan, mutta usein vaihdetaan ohimennen myös hieman treenikuulumisia, tai kysellään, missä toinen on luurannut, mikäli ei olla törmätty salilla aikoihin. Töölö Gymillä on hyvä henki ja mahtavat puitteet!

 

 

Ensimmäistä kertaa salille saapuvat saattavat hetken pyöriä sormi suussa, sillä laitteita riittää kolmessa eri tilassa, sekä lisäksi löytyy tottakai myös peilisali ja spinningsali.

 

Peilisali. Tilat ovat oikeasti korkeita, treenikaverini vaan sattuu olemaan 2 metrinen!

 

Ensimmäisen kerroksen perältä, käytävän päästä, pukukoppien takaa löytyy selkälaitteita, vatsapenkkejä, leuanvetotanko, ym ym, sekä viisi smithiä, vapaita tankoja, jalkaprässejä, pakaralaitteita, reisi- ja pohjelaitteita…

Salin keskeltä, isosta, korkeasta tilasta löytyy kolme eri tasoa, joista ensimmäisessä on taljoja, vapaita painoja, sekä yläkroppalaitteita.

 

 

 

 

 

Keskimmäinen ja ylin kattaa koko kirjon aerobisia laitteita; juoksumattoja, crossareita, erilaisia kuntopyöriä, soutulaitteita, rappuslaitteita….. U name it.

 

 

 

 

Yläkerrasta löytyy vatsalihaslaitteita, rintalaitteita, rintapenkkejä, taljaa, vapaita painoja ym ym, lisäksi erillinen venyttelytila.

 

 

 

 

 

Yläkertaan voi vetäytyä tekemään yläkroppatreeniä, mikäli kaipaa enemmän omaa rauhaa kuin salin keskipisteessä, isossa, korkeassa tilassa.

 

Myös käsipainoista löytyy valinnan varaa. Esimerkiksi lämmittelyyn käyttämiäni 10kg painoja löytyy paria eri sorttia, jokaisen käteen mieluisat kapulat!

 

 

Töölö Gymin ehdottomasti parhaita puolia on tila hengittää, laitteiden monipuolisuus (ehdottomasti laajin valikoima, mitä olen nähnyt!) ja viihtyvyys. Tykkään eri tiloista, esimerkiksi treenatessani vapailla painoilla menen fiiliksen mukaan joko valoisaan, avaraan keskitilaan, jossa on yleensä enemmän ihmisiä, tai vetäydyn yläkerran rauhaan. Viihtyvyyttä tuo myös Viherviisikon viherkasvit.

 

 

Kaksi tilaa jäi täysin kuvaamatta, mutta selkälaitteiden kirjosta saat pienen vilkaisun uudelta YouTube-videoltani!

Katso se tästä:

 

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusmail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *