Unelman hintalappu. 600m alamäkeen!

Kuten useimmat tietävät, olen asunut loppukesästä asti Omenahotellissa. Olen nauttinut siitä täysin, mutta nyt on aika vuokrata oikea asunto. Rakastan kotiani Varkaudessa, mutta nyt on meininki muuttaa vähän pysyvämmin Helsinkiin. Tarkoittaa sitä, että siirrän tavaroitani isommin tänne Helsinkiin ja saan vihdoin toimivan kodin myös täällä päässä. Varkauden rivarikolmio on ollut tukikohtani, jossa on kaikki tavarani, ja siellä käydessäni otan taas tulevalla pätkällä tarvitsemani tavarat ja vaatteet mukaani Helsinkiin.

Löysin minulle sopivan asunnon muutaman asuntonäytön jälkeen. En edes katsellut asuntoja Etu-Töölöä pidemmältä, sillä haluan asua ydinkeskustassa. Etu-Töölökin tuntui hieman kaukaiselta nyt, kun on tottunut asumaan Kampin- ja Forumin kauppakeskusten välissä 😀 Sijainti oli kuitenkin vaihtoehto, sillä käyn kuntosalilla siellä, Töölö Gymillä.

Ainoat seikat, mitkä saivat harkitsemaan myös kivenheiton keskustasta etäämpänä olevia asuntoja, oli tietenkin hinta. Kaikki tietävät Helsingin keskustan vuokrien hinnat, ja yksin asuvana se on suhteellisen karua. Olen kuitenkin sen verran ahne, etten suostunut luopumaan kaikista kriteereistäni, vaan valmis maksamaan itseni kipeäksi ja elämään vaikka kädestä suuhun. Tiedostin toki, etten saa ihanaa, uutuutta uhkuvaa ISOA kämppää keskeltä Helsinkiä, kun budjetillani on vuokrakatto. Loppujen lopuksi kävin katsomassa uudeksi laitettua, 25 neliön yksiötä kuntosalini läheisyydestä, ja vaihtoehtona oli 100€ kalliimpi, vanha ja rapistunut 45 neliön yksiö, kolmen ja puolen metrin huonekorkeudella Eerikinkadulta, jolle Omenahotellini huoneen ikkunat osoittavat nytkin. Laitoin kriteerit puntariin, ja päätin tinkiä laadusta. Tarvitsen tavaroilleni neliöitä, ja Eerikinkatu on kotoisa, kaikkien käyttämieni palveluiden ympäröimä. Ensiviikolla häämöttää muutto uuteen kotiini, ja odotan itseasiassa jo aika innoissani sitä, että saan laittaa sen itseni näköiseksi!

Omenahotelli tulee kuitenkin jäämään sydämeeni, ja käytän varmasti sen Omenahotels-ketjun palveluita jatkossakin! Muistakaahan tekin, alekoodilla Viivi15 saatte -15% yöpymisistänne! 🙂

Siivoojia tulee ikävä. Sitä, että lakanani ja pyyhkeeni vaihdetaan puhtaisiin, ja roskikseni tyhjennetään. Kiitos näistä kuukausista Omenahotellit <3

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *