Uusi tiimi, uusi alku

Olen jo yli viikon suunnitellut kirjoittavani, mutten ole tiennyt mistä aloittaa, tai mitä kannattaa sanoa vielä ääneen.  Nyt kaikki on selvillä, loppu, ja uusi alku on avautunut. Istukaa perseellenne, nyt avaan koko vyyhdin!

Viime syyskuussa minua pyydettiin tiimiin, jonka nimen lausumiseenkaan (tässä: kirjoittamiseen) en enää vaivaudu. Aluksi kaikki näytti lupaavalta ja olin todella innoissani! Valmentaja oli (ja on edelleen) hyvä, tiimillä oli kattavat sponsorit ja tiimissä oli mukana aivan ihania tyyppejä!

Pikkuhiljaa sain huomata, miten asioiden hoitaminen venyi, lupauksia ei lunastettu ja sponsoreilta ei oikeastaan ollutkaan tulossa mitään, mitä oli luvattu. Jos tarkkoja ollaan, osa sopimuksessa mainituista sponsoreista ei ollut edes kuvioissa enää mukana. Ainut mikä toimi, oli sponsorisuhde lisäravinteiden kanssa, mikä olikin mielestäni tärkein ja paras asia itse valmennuksen jälkeen, joten ajattelin toimimattomien vaatesponsorien olevan yhtä tyhjän kanssa.

Tiimiä pyöritti yksi tyyppi, jonka omien sanojen mukaan koko tiimi oli hänelle pelkkä harrastus. Pikkuhiljaa minulle avautui, että hän pyöritti tiimiä yksin. Tai ainakin yritti. Hän sanoi omistavansa tiimin ja myönsi olleensa itse myös asiakaspalvelun takana. Hän pyysi minua hoitamaan tietyt asiat, johon lupauduin. Pian vastuuta alkoi tulvia niskaani ja sain asioita hoitaessani huomata, kuinka levällään kaikki todellisuudessa olikaan. Yritin parhaani mukaan hoitaa asioita niin, että asiat tiimin sisällä toimisi sovitusti, vaikkei minulla ollut koko tiimiin osaa eikä arpaa sen enemmän kuin muillakaan tiimin tytöillä tai pojilla. Jälkikäteen kuulin, että osalle tiimiläisistä (lähinnä uusille tulokkaille) oli ilmoitettu, että minulta voi kysyä jos on jotain kysyttävää tai epäselvyyksiä, ”Viivi tietää”.
Ihmettelinkin, miksi minulta kyseltiin milloin mitäkin ja mihinkin liittyen, kuten esimerkiksi maksuihin liittyvistä asioista, mistä en tiennyt kertakaikkiaan mitään!

Stressi kasvoi kasvamistaan.

 Jos alkaisin avaamaan tähän ihan kaiken, mikä on puhuttu ristiin ja mitkä asiat riiteli keskenään, tästä tulisi turhan pitkä luettavaksi, enkä jaksa viedä kenenkään aikaa niin järjettömillä jutuilla. Supistettuna: tuli ilmi, että tiimin ”omistajalla” on liiketoimintakielto, eikä lupaa omistaa MITÄÄN Suomessa. Siksi hän käytti muiden nimiä kaikissa tiimiin liittyvissä asioissa – luvatta. Tiimillä ei loppujen lopuksi ollut edes tietoja, olemassakaan. Tämä selitti esimerkiksi sen, miksi hänen lähettämiään tiimin tietoja ei löytynyt lisäravinnesponsorimme roskaposteistakaan, vaikka hän sanoi ne heille lähettäneensä. Muut sponsorit osoittautui tämän valehtelijan hyviksi ystäviksi.

Kaikki paska jää nyt onneksi taakse. Valmentajamme ottaa tiimin hoidettavakseen, ja osaksi kuviota astuu myös uusi alan tunteva tyyppi, jonka Y-tunnuksella tiimimme pyörii. Olemme perustaneet kaiken uusiksi. Kaiken! Saanen esitellä uuden tiimimme:

image

Kaikki vaikuttaa nyt oikein lupaavalle! Sille, millaista kaiken olisi pitänytkin olla alusta alkaen! Ei enää valehtelua, paskapuhetta. Vain toimiva tiimihenki ja tavoitteet! Jos jotain positiivista, niin tämän pommin räjähtäminen ainakin tiivisti meidän tiimihenkeä ❤️
Osalle tytöistä edellisen ns. ”omistajan” sekamelskat oli liikaa, ja he päättivät vaihtaa täysin muihin tiimeihin. Meille jäi kuitenkin hyvä porukka kasaan, jolla jatketaan tässä uudessa tiimissä, jota ei voi verrata edes samassa lauseessa entisen kanssa!

Tiimin sponsorit menee uusiksi, alias muuttuu toimiviksi. Itse jatkan henkilökohtaisesti lisäravinnesponsorimme, Leaderin kanssa, ja tiimille hankitaan joku uusi. Olin oikein otettu tästä Leaderilta tulleesta ehdotuksesta – etenkin, kun rakastan Leaderin kotimaisia tuotteita!

PSSSST….. Leaderista puheenollen, vielä ehditte osallistua huikeaan arvontaan TÄÄLLÄ!

Tehtyäni päätöksen lykätä kisoja syksylle, olen tietoisesti löysäillyt ruokailujeni kanssa oikein urakalla. Kaiken härdellin keskellä valmentajanikin kehotti tulemaan hetkeksi pois fitness-kuplasta ja hengähtää.
Painoa olen saanut löysäilyni ylisuurien kalorimäärien myötä muutaman kilon, vaikka treeneistä pidinkin tiukasti kiinni. Nyt sain kuitenkin kehotuksen jättää treenitkin vähemmälle, ennen ensiviikon tapaamistamme valmentajan kanssa. Ruokailussa olen palannut normaalimpaan kuin itsestään tämän viikon aikana. Kalorit ovat reiluhkot edelleen, jos niitä ylipäätään laskisin, muttei järjettömät, kuten viimeisen kuukauden ovat olleet.

Tämän viikon missioni on yrittää eliminoida stressi pois kehostani ja tarjota sille  mahdollisimman puhdasta ravintoa. Käyn ehkä tekemässä jonkun kevyen treenin, ehkä en. Viikon treenitauko tähän väliin tuntuu ihan hyvältä, sillä olen tässä jonkin aikaa pöhkönä mennyt puurtamaan tuplatreenejä useampana päivänä viikosta, kaiken stressini päälle!

Eventually all the pieces fall into place. Remember this: Everything happens for a reason!

Päivitän uusista suunnitelmista heti ensiviikolla, kun olen treffannut valmentajani kanssa!
Zemppiä kevään kisoihin tähtääville loppurutistukseen!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

16 kommenttia “Uusi tiimi, uusi alku

 • Avatar
  24.2.2017 klo 13:36
  Kestolinkki

  tiedätkö että tämän edellisen tiimin ansioluetteloon kuuluu myös rikollista toimintaa ja monia rikosilmoituksia on siitä jo tehty. eli jos sama porukkaa nyt jatkaa tämän uuden nimen alla sitten kai toimintakin jatkuu samanlaisena

  Reply
  • Avatar
   24.2.2017 klo 14:46
   Kestolinkki

   joo ei taida vieläkään yritystietoja löytyä 😉

   Reply
 • Avatar
  24.2.2017 klo 14:41
  Kestolinkki

  Mahtava kirjoitus! Mitkä ovat tiimin tiedot nyt, tai mikä on se y-tunnus? ☺️

  Reply
 • Avatar
  25.2.2017 klo 19:13
  Kestolinkki

  Joo kuuluin hetken tähän edelliseen tiimiin.. Ei näkyny sponsori vaatteita tai muutakaan.. Hämärä oli maksu hommakin näiden kanssa.. Plus aika agressiivinen painostus liittymään heti, kun kyselit tiimistä tietoa ja hintoja alustavasti. Mikään ei kyllä pelittäny. Eikä toteutunu yksikään lupauksista.. Jäi kaikki saamatta..

  Reply
  • Avatar
   25.2.2017 klo 21:15
   Kestolinkki

   Ja selkeesti jatkuu toi homma.. sanotaan et nyt on kaikki kunnossa? Miksi ei yritystietoja ole kaikkien saatavilla? Se on normaali käytäntö kyllä.. ei mitään salaista yrityksen tietoo.
   Miten on Viivi? Sulla selkeesti nyt yritystiedot tiedossa?

   Reply
   • Viivi
    8.3.2017 klo 16:10
    Kestolinkki

    Täällähän käy keskustelu kiivaana 🙂 Eikä ihmekään!
    Sen verran tiedän, että tämä omistaja pyörittää omalla y-tunnuksella, omalla nimellään yritystä jo muutenkin, ja saman y-tunnuksen kautta tulee pyörimään myös tämä tiimi. Näin olen käsittänyt. Kyseisen y-tunnuksen tiedän kyllä.
    Itse tosiaan edelleen hieman varpaillaan tuollaisen emäkusetuksen jäljiltä, mutta niin kauan, kun homma nyt pyörii hyvin valmennuksen kannalta (mikä on tietenkin se pääjuttu), niin mikäpäs tässä 🙂 Olen tosiaan ollut hieman offilla nyt koko fitneksestä hetken ja haukannut vähän ilmaa kaiken tämän sotkun jäljiltä.
    Uusia tiimin sivuja en henk.koht. ole vielä edes katsonut, mutta ymmärsin, että y-tunnus on tulossa sinne nähtäville. Ei siis näy vielä?
    Samaa mieltä ehdottomasti faceliftauksesta, ja ehdotinkin, että josko vaan kuopataan kaikki ja aloitetaan uudella tiimillä…
    Itse aloitin syksyllä, joten ennen kuin vuosi tulee täyteen, en koe välttämättä tarpeelliseksi lähteä uusiin tiimeihin/tiimimaksuihin, ellei vastaan satu tulemaan joku ohittamaton tarjous, tai joku ala tökkimään nykyisessä kuviossa. Käytännössä tässä ollaan nyt vain minä ja Arto (valmentaja), sekä omat sponsorini. Kunhan aikani koittaa nousta kisalavalle, saatan edustaa vaikka Leaderin Teamissa, en tiedä vielä 🙂
    Asioilla on kuitenkin aina tapana järjestyä!

 • Avatar
  27.2.2017 klo 11:35
  Kestolinkki

  Kaikki varmaan kuitenkin ymmärrätte, että bisnesmaailmassa kaikki pitäisi tehdä oikein ja kunnolla. Näin ei aikaisemmin tehty. Kun vanha omistaja laitetaan pois ja tämän sotkut halutaan siivota, niin se ei tapahdu 24:ssä tunnissa. Tämä vaatii uudelleen brändäyksen. Odottakaa nyt edes, että saavat kaikki paperihommat kuntoon ja uudet nettisivut kunnolla tehtyä, jolloin sitten tämän perään kuulutetun y-tunnuksen voisi myös ilmoittaa. Nythän tuo sivu on vielä ihan hirveä – CAP paistaa edelleen läpi tekstissä ja logoon sopivaa outlookia ei ole.
  Jos he nyt haluavat sotkut selvittää, niin sinne myös varmaan tarvitaan uuden omistajan terveiset joko tekstinä tai sitten vielä mieluummin videolla omaan välilehteen. Näyttää nimittäin siltä, että ihmiset tekevät tämän uuden tiimin uudelleen brändäyksen mahdottomaksi. Jos kaikki on ok, niin ei tiimillä ole varmaan mitään sitä vastaan, että selitys tulisi antaa kaikille. Vähemmästäkin tässä ihmettelee, että mikä kierre tässä on menossa.

  Reply
  • Avatar
   27.2.2017 klo 14:51
   Kestolinkki

   Luulisi papereiden olevan jo kunnossa, kun onhan tuosta uudesta yrityksestä tuolla taustalla jo puhuttu.. ilmoitukset pystyy tekemään nykyään sähköisesti netissä, ja siinä ei kauaa nokka tuhise, kun tiedot on saatavilla ytj:ssä..
   Tuon entisen tiimin omistaja on onnistunu ilmeisen monet suututtamaan, et luulis, et te kun kerta haluatte uuden alun, niin toimisitte sitten nyt kunnolla tässä asiassa.
   Edelleen kierrellään ja kaarrellaan. Niinkuin sanoin, ei noiden perus hommien hoitaminen vie kauaa aikaa. Se y-tunnus on kuitenkin se pohja, minkä ympärille tuota uutta tiimiä rakennetaan.. brändäys tapahtuu tämän jälkeen.
   Jos asiat hoidettaisiin teillä uskottavasti, ehkä se teidän uuden luominen ei olisi niin mahdotonta.
   Aloittakaa uuden tiimin rakentaminen, niinkuin se kuuluu, ehkä tohon hommaan joku vielä sitten uskoo..
   Liikaa epäkohtia 😉

   Reply
 • Avatar
  1.3.2017 klo 00:27
  Kestolinkki

  Aika hurjaa. Mielenkiinnolla jään seuraamaan, milloin tiimi vaatii OIKEAT omat UUDET nettisivut. Aika epäammattimaista vaihtaa vain kaikki Cap Athlete Teamiin liittyvä uuden nimen alle, jos omistaja on vaihtunut. Sivulla on vielä logossakin samat sponsorit kuin ennen? Luulisi, että ”uusi tiimi” haluaa pitää uuden nimen puhtaana. Nythän se ei sitä näytä olevan. Toivottavasti saatte uudet sopparit sellaisilla ehdoilla, mitkä oikeasti toimii.

  Reply
  • Avatar
   1.3.2017 klo 06:09
   Kestolinkki

   Joo mä myös naureskelin niitä sponsoreita
   Aika epäammattimaista vaah vaihtaa nimi sivuille.. eikä nuo sponsorit pidä edes enää paikkaansa, jos on edes koskaan pitänyt..

   Teamin ”uusille” pyörittäjille vaan tiedoksi, et jos haluaa teamille hyvän pohjan, nii kannattaisko alottaa kokonaan alusta? Rehdillä pohjalla? Nyt jo nykyisten nettisivujen kautta valehdellaan taas ihmisille.

   Tolla yritystietojen lykkäämisellä ym. Pelataan vaan aikaa, et saatais keksittyä jotain uusia paska selityksiä.. nyt vaan tiedot kehiin, nii ihmiset voi tarkistaa.

   Kaikesta jää jälki.. lyön vetoa, että merkintä rekisteriin tulee vasta tulevaisuudessa. Ja sekin vain näiden kaikkien epäluuloisten viestien takia. Väitettiinhän sitä cap athlete teamin kohdalla et tiedot on, ja nyt on jo mainittu tälläkin tiemillä, et ”kaikki on nyt niinkun pitääkin”… joopa joo..

   Reply
 • Avatar
  7.3.2017 klo 09:20
  Kestolinkki

  eikö vieläkään tietoja missään??! Oi voi.. on se tehty vaikeaksi suomessa näköjään toi y-tunnuksen hankkiminen ym.. :DDD Selkeesti paskaa koko homma edelleen.

  Reply
 • Avatar
  8.3.2017 klo 21:39
  Kestolinkki

  http://www.royalfitnessteam.fi/

  No nyt näyttää olevan jotain omaa pystyssä, mutta hyvin keskeneräiseltä vielä vaikuttaa. Joku osoite sentään tuonne oli jo eksynyt. Y-tunnusta ei missään. Laittakaahan hei tytöt siellä ääntä kuuluviin, että voitte ylpeänä edustaa. Ei tommosta toivo kenellekään.
  Ja silmät auki, jos tää entinen sähläri sattuis innostumaan taas uudestaan tästä ”harrastuksestaan” ja laittamaan uuden pystyyn.

  Reply
 • Avatar
  10.3.2017 klo 11:02
  Kestolinkki

  No nyt oli tullu tälle tmi ville mikkolan tilalle royal fitness team ja sille y-tunnus :DD ainoo vaan et tää tmi ville mikkola oli jo kuvioissa mukana sillon cap athlete teamin aikoihin. Ei oo työnantajarekisterisä, ja väitetään et valmentajat tekee omalla toiminimellä ja laskuttaa.. Mut missä valmentajan y-tunnus? Vaikka nyt väitetään et tää ville laurila olis jääny pois hommasta, niin en sitä usko.. ja saotaan et se yksin on hoitanu koko hommaa.. en sitäkään enää kyllä usko. Niin paljon valheita on monelta taholta kuultu, eikä vaan ville laurilan suusta.. et uskonpa vaan että vilä jotaki uusiakin ongelmia ilmenee. Mut tsemppii vaan asian kanssa.

  Reply
  • Viivi
   11.3.2017 klo 00:26
   Kestolinkki

   Haluaisin vaan tykkäillä näistä kommenteista 😛
   Tosiaan, en halua täällä sanoa mitään, mikä ei minulle kuulu, tai kenenkään nimiä. Sanon vain, että jos Suomessa on liiketoimintakielto, eikä lupaa omistaa mitään, niin myöskään rahaliikenne ei onnistu, mikäli jotain yrittää pyörittää. En tiedä, onko sen enemmän luvallista pyörittää ostamalla rahoituspalvelu joltain muulta, mutta tämä on taas asia, mikä ei minulle kuulu, enkä halua puuttua.
   Koska entinen ”omistaja”, joka hommaa yksin pyöritti, on hienosti laittanut kaikki tiimin rahat haisemaan, ei tiimissä ole rahaa, mitä maksaville tiimiläisille palauttaa. Jos maksettu kerralla, niin tokihan tiimiläiset ottaa nyt rahalleen vastinetta, kun tällaista mahdollisuutta tarjotaan, eikä kukaan menettänyt rahojaan ja jäänyt tyhjän päälle. Tiedän tiimissä olevan tyttöjä, jotka lopettaa, kunnes heidän vuosi tulee täyteen. Omani syyskuussa. Siellä on myös tyttöjä, jotka jatkaa niin pitkään kuin valmentajammekin. Itse olen sitä mieltä, että mikäs tässä Arton kanssa treenatessa, kun tiimistä on poistunut sen stressipesäke. En henk.koht. edes ajattele kuuluvani mihinkään tiimiin tällä hetkellä varsinaisesti. Minulla on valmentaja ja ihana naisporukka messenger-keskustelussa, joista osa on lähtenyt tiimistä sotkun keskellä ja osa on edelleen mukana tässä uudessa. Minulla ei toisinsanoen ole mitään menetettävää, päinvastoin. Voin lähteä kävelemään milloin haluan. Mutta miksi lähtisin nyt, ja alkaisin maksaa valmentajalle, kun voin jatkaa syksyn kisoihin saakka ilmaiseksi? Tosin, olen sen verran periaatteen mies, että mikäli selviäisi, että tämä entinen ”omistaja” olisi edelleen missään muotoa mukana kuvioissa, lähtisin samantien, enkä kokisi menettäväni mitään. Valmentajallemme tämä oli kuitenkin ehdoton ehto, jotta hän ylipäätään jatkoi. Siis se, ettei entisellä tyypillä ole enää mitään osuutta koko hommaan.

   Reply
 • Avatar
  14.3.2017 klo 11:10
  Kestolinkki

  Samat henkilöt olivat bodycampissa mukana, kuten cap athlete teamissa.. sattumaako? nyt yksi henkilöistä on ehkäpä jäänyt pois tuosta hommasta, mistäs sen tietää? Kuitenkin valmentaja on mukana vielä? Hänkö ei ole tiennyt kyseisen henkilön toimista… Ei varmasti joo 😀
  Se on hyvä jos nyt on kaikki kunnossa teamissa ja kaikki on laillista ja rahoille saa vastinetta.. Huomasin sivuilla, et nyt on kuukausittainen maksu; sehän on hyvä, niin kukaan ei ainakaan menetä isoja summia rahaa, kun huomaa ettei rahoille tulekkaan vastinetta.
  Y-tunnuksen olemassa olo ei vielä kerro koko hommaa.. esim. sitä onko muuten kaikki laillista.. Ei oo ainakaan työnantajarekisteriin rekisteröity tätä yritystä?
  Jokainen ottakoon riskin ja menköön hömpötykseen mukaan. Siinä vaiheessa kun alkaa kyseenalaistamaan teamin asioita, niin eiköhän ala taas valheita sateleen ja selitellään minkä keretään.
  Toivottavasti homma on muuttunut ja toivottavasti lähtee taas käyntiin teamin toiminta, mutta ei varmaan tuu yllätyksenä, että täällä on monia epäilijöitä.

  Reply
  • Viivi
   27.3.2017 klo 11:20
   Kestolinkki

   Body camphan oli alunperin muiden pyörittämä, kunnes tämä tyyppi meni siihen mukaan, ja kuuleman mukaan osti koko firman, mutta ”unohti” maksaa, eli tuskin kovin välilöissä ovat keskenään, mikäli juttuun on uskominen.
   Valmentajahan valmentaa useissa eri tiimeissä kisaavia tyttöjä 🙂
   Tämän tiedän esim siitä, että olen saanut seuraajiltani viestiä, että heillä on sama valmentaja ja miten he tykkäävät hänestä. Keväänkin kisoissa on hänen valmennettaviaan eri tiimien edustajina. Valmentaja on hyvä, joten miksei rahoilleen saisi vastinetta?
   Royal fitness Teamilla on myös eri meininki tästedes, eli kuka tahansa ei voi vain ostaa paikkaa tiimissä, vaan mukaan otettavat hyväksytään tai ei hyväksytä. Tämä tieto tuli tämän kuun aikana. Eli tiimiin haluavan on oltava tosissaan tavoitteidensa kanssa.
   Minä en tosiaan ole mikään tiimistä vastaava henkilö, eli tiimiin liittyvät kysymykset kannattaa laittaa tiimin sähköpostiin 🙂
   PS. En ole vieläkään vieraillut tiimin sivuilla, eli en tiedä yhtään mitä siellä lukee 😀

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *