Vähemmän mielitekoja, enemmän energiaa!

Näin Juhannuksen jälkeen, pikku krapulapöhöissään sitä taas katselee peiliin, että mitähän kehossa oikein tapahtuu. Koko eilisen välttelin peilejä, mutta tänään olen ottanut hellemmän lähestymistavan kehoani kohtaan. Pitänyt sitä hyvänä ja luvannut auttaa sitä tämän prosessin läpi, mitä ikinä sen täytyykään läpikäydä juhlintani seurauksena.
Keho on jälleen vailla pientä puhdistusta ja huolenpitoa. Onneksi minulla on keinot elvyttää se nopeasti <3

Siitä tulikin mieleeni kirjoittaa hieman ravintoasiaa, omakohtaisten kokemusten ja oppien perusteella.

Oma taustani on pitkä kokeilu mikä keholleni sopii – ja mikä ei. Yli kymmenen vuoden aikana ruokavalioni on muokkautunut aina vain parempaan ja tietoisempaan, kokeilujen ja toteamusten kautta. Minulle sopii parhaiten laadukas ja puhdas ravinto, ilman keinotekoisia ylimääräisyyksiä. Ilman maito- ja viljatuotteita, sillä niistä saan vain flunssamaista limaisuutta ja tulehdusherkkyyttä.

Olen myös kokeillut erilaisia lisäravinteita ja yrittänyt etsiä niissäkin vain parasta, joista valitettavasti valtaosa on tuonut minulle vain huonoa oloa tai vatsanpuruja.
Nyt olen sellaiset löytänyt, niihin linkki jutun lopussa, mistä pääset tutustumaan tuotteisiin tarkemmin ja tilaamaan omasi <3 Kirjoittelen omakohtaisia kokemuksia tuotteiden käytöstä vielä lisääkin jatkossa, mutta tähänastinen vaikutus on näkynyt ihon terveempänä värinä ja kuulautena, mielialan vireytenä, loistanut myöskin v*tutuksen poissaololla, huomattavana mielitekojen vähentymisenä, sekä aloitettuani myös jauheiden käytön kapseleiden rinnalla, käyttö on alkanut näkyä myös positiivisena boostina salitreenien tuloksissa!
Mikä parasta, hinta-laatusuhde on positiivisempi kuin aiemmin käyttämissäni tuotteissa, sekä raaka-aineiden laatu on paras tähänastisista! Mm. maidottomuus ja viljattomuus on ykkösjuttu näissä kasvipohjaisissa tuotteissa, puhumattakaan lisäaineettomuudesta ja hedelmäuutteista!

Veriarvojani on seurailtu kevään mittaan muutamien epäkohtien seurauksena, jotka ovat onneksi kääntyneet parempaan näiden laadukkaiden lisäravinteiden käytön myötä. Stressihormonini ja kohonnut kortisoliarvoni ovat laskeneet, kilpirauhaseni toiminta on elpynyt (vajaatoiminnan lääkitystä vähennetty) ja odotan innolla, miten tuotteiden käyttö auttaa minua parantamaan munasarjojeni hormoniepätasapainoa pidemmällä tähtäimellä! TÄÄLTÄ voit lukea taustaa hormonimyrskyisestä taipaleestani.
Olisinpa tiennyt näistä lisäravinteista jo arpihoitojeni alussa, niin iho olisi saanut paremmin rakennuspalikoita uudistuakseen!
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Rakastan tätä hyvää oloa! Ja tämä on vasta alkua
<3

TÄSTÄ LINKISTÄ voit tutustua käyttämiini tuotteisiin ja tilata hyväksi todetut tuotteeni myös omaan käyttöösi!

PS. Minulle on saapumassa uusimmassa tilauksessani myös Boosterit, joten kirjoittelen kokemuksestani tänne myöhemmin! Olen vain kuullut kokemuksia, joilla aineenvaihdunta saa nimensä mukaisen boostin, tuotteiden avulla! Innolla odotan tuotteita saapuvaksi!!

Aikaisemmin kirjoitin pintaraapaisun ruuan laadusta ja siitä, miksi kannattaa suosia luomua.
Voit lukea jutun TÄÄLTÄ !

Pssssst….
Vastailen mielelläni laajemminkin tuotteista, mikäli ilmenee kysymyksiä. Nää on vaan niin parasta!!

XOXO

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *