Vuosi ja 5kk

Ensiviikolla tulee täyteen vuosi ja 5kk siitä, kun päätin lähteä tavoittelemaan bikinifitness kuntoa ja aloin treenata tavoitteellisesti. Tuosta ajasta olen ollut yhteensä 3kk tauolla, sekä niiden lisäksi olin syksyllä kuukauden kisaviimeistelyillä, kevyemmällä, kuluttavammalla treenillä.

 

 

Joku lukijani toivoi juttua siitä, miten pitää motivaatiota yllä. Tuosta aiheesta voisin tehdä oman pätkän lähiaikoina, mutta eihän se aina tapissaan tahdo pysyä. Tällä hetkellä ainakin treenimotivaatio on kuitenkin kohdallaan, sillä olen päässyt taas vauhtiin sairastelun jälkeen! Ihan parasta!

 

 

Pakko myöntää, ettei dieetin suhteen ole ihan niin helppoa pitää motivaatiota yllä, mutta pikku soveltelulla sekin on lähtenyt ihan OK. Tarkkuutta kuitenkin tarvitaan, etenkin nyt, kun kisat alkaa lähestyä uhkaavaa vauhtia! Vaa’alla en ole alkanut vielä ravaamaan, tai itseasiassa edes katsonut painoa kertaakaan dieetin ensimmäisen päivän jälkeen. En usko, että siinä juuri mitään katsottavaa vielä edes olisi – aerobisetkin alkoi vasta tällä viikolla, eikä dieetin noudattaminen edes saisi kiitettäviä arvosanoja. Liian moni päivä on mennyt sinnepäin, ja joku jopa lahjakkaasti metsäänkin.

 

Treeneissä on ollut hyvä meininki ja rauta liikkuu! Kuten aikaisemmin kerroin, priorisoin nyt olkapäihin. En tiedä, olenko treenannut niitä vähän liiankin rajusti, sillä olkapäät kipuilee välillä. Etenkin etuolkapäitä juilii ja pistää jo jopa muitakin lihasryhmiä treenatessa! Robert yritti niitä vähän toissailtana hieroakin, mutta ei ne ainakaan nyt yhdellä kerralla vielä kuntoon tulleet. Kuitenkin, heti vähäinenkin hieronta auttaa olkapäitä toimimaan treeneissä ja pumppi pääsee lihakseen. Hieroessa kipu oli lähes sietämätöntä, ihan kuin puukkoa olisi käännelty lihaskalvoissa.

 

 

11 viikkoa!

 

 

Ohisyöntien kolkutellessa takaraivossa, olen tehnyt aerobisia vähän enemmän kuin oli tarkoitus. Maanantaina dieetti kiristyy, joten luulenpa, että aerobiset lisääntyy siinä samalla. Enää ei ole varaa myöskään lipsua, vaan on aika ryhdistäytyä eväiden teon ja täsmällisyyden kanssa. Kisoihin on kuitenkin enää 11 viikkoa! Tankkauksia tulee jossain vaiheessa, kun siltä näyttää, mutta dieetti on käsittääkseni suht tiukka. Huomennahan se selviää!

 

Tänään mennään PCA Workshopin parissa Voimalaitoksessa!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Yksi kommentti “Vuosi ja 5kk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *