You are what you eat. Don’t be fast, cheap, easy or fake.

Ruoka-aiheiset päivitykset jatkuu! Miksi? Koska mulla on niin helvetin hyvä olo!!
Minulla ei KOSKAAN (en tosin muista tarkkaan 13-vuotiasta pidemmälle) ole ollut näin hyvä olla kehossani. Se on minun mielestä aika huikeeta!
Vedin kymmenen päivän freetox-jakson, mikä ei tarkoita minkäänlaista paastoa (paastot ei sovi minulle), vaan oikeanlaista, puhdasta ruokaa, niin paljon kuin mieli tekee.
Kymmenen päivän aikana tuli välttää kofeiinia, sokeria, makeutusaineita ja muuta ylimääräistä ”shaibaa”, mikä kuormittaa elimistöä ja maksaa. Asian selkeyttämiseksi, katso lyhyt video alla:

https://www.youtube.com/watch?v=-PDjmaEc75s

Olen aloittanut Juice+ tuotteiden rinnalla syömään enemmän rasvaa. Olen aloittanut luomuvoin käytön, sekä lisännyt ruokavaliooni enemmän muitakin rasvoja, mm. MCT-öljyä, kookosmannaa ja kaakaovoita. Myös kookosöljyä tulee käytettyä enemmän kuin ennen. Olen entinen rasvakammoinen, joten nämä tuotteet olivat alkuun hieman pelottavia.
Aivot kuitenkin tarvitsevat rasvaa toimiakseen, joten olen päästänyt ajatuksen rasvasta tulla lähemmäksi pikkuhiljaa viimevuosina. Aluksi otin sen vastaan ainoastaan raakasuklaassa, sitten raakakakuissa, ja pikkuhiljaa useammista eri lähteistä.

Kuten aikaisemmin olen maininnut, vältän hiilihydraatteja PCOS-oireyhtymäni takia. Samalla tavalla kuin syöpä, oireyhtymä saa elinvoimaa hiilihydraateista, joista pahin on sokeri.
(Voisinkin kirjoittaa päivitystä tästä aiheesta lähiaikoina… Tässä vielä linkki kivikkooni, mikäli et tiedä, mistä puhun 🙂 http://viibac.blogspot.fi/2014/07/nainen-onko-sinulla-pcos.html )
Vastapainoksi olen nyt kuitenkin antanut rasvalle mahdollisuuden, ja pikkuhiljaa lisännyt sitä ruokavaliooni enemmän ja enemmän, ja eri muodoissa. Ennen ainut rasvanlähde ruokavaliossani oli avocado ja lohi. Nyt rasvahappokirjo on huomattavasti laajempi!

Juice+ tuotteiden käytön aloitettuani olen huomannut useita, toinen toistaan mahtavampia myönteisiä vaikutuksia. Olin melko skeptinen huomaamaan mitään muutoksia, sillä olinhan käyttänyt lisäravinteita aina ennenkin ja syönyt puhtaasti, lukuunottamatta nykyiseen verrattaen raakakaakaojauheen käytön vähentämistä (kofeiini), sekä lisäproteiinijauheen hera (maitopohjainen) ja makeutusaine (stevia). En siis odottanut mitään mullistavaa, enkä myöskään vähemmän mullistavaa, mutta ajattelin, että sama kai minun on vaihtaa näihin. Muutos oli kuitenkin huikea!
Mitä sitten olen huomannut?
Ensimmäinen ja paras kaikista on mielitekojen väheneminen ja minulle tyypillisen ”mättösyömisen” unohtuminen. Puolihuomaamatta tajusin, että en ole syönyt ähkyä pitkään aikaan! Syön toki reippaasti, monesti suurempia annoksia kuin muut, mutta annokset on ”Viivin annoksiksi” huomattavan pieniä. Myös ruoka-ajat venyy kuin huomaamatta, kun ei vain ole nälkä! Saatan huomata, että edellisestä ateriasta on kulunut jo 5 tuntia ja syödä vain, koska on aika syödä.

Mistä tämä sitten johtuu?
Siitä kaikkein parhaasta tuotteesta, eli kapseleista. Kapselit sisältävät 30 erilaista vihannesta, marjaa ja hedelmää, kypsinä poimittuna. Mehustamalla (kylmäpuristamalla, eli ilman kuumennusta = kaikki ravinteet säilyy vahingoittumattomina) niistä on saatu niiden fytokemikaalit, eli ne ainesosat, joilla on myönteisiä vaikutuksia terveydellemme. Niiden on todettu myös parantavan sairauksia, kuten sydän- ja verisuonitauteja ja syöpää.
TÄSTÄ linkistä voit lukea tarkemmin, mitä kaikkia vihanneksia, hedelmiä ja marjoja kapselit sisältävät.

Mehustaminenhan on paras tapa nauttia näistä terveysvaikutuksista. Näin kasvikuidutkaan eivät estä tai hidasta ravintoaineiden imeytymistä, vaan fytokemikaalit pääsevät imeytymään suoraan ja välittömästi elimistön käyttöön. Aivan, kuten Juice+ kapseleissakin!
Juice+ nimihän muuten tulee nimenomaan mehustamisesta, sillä kaikki tuotteet sisältävät tällä menetelmällä kerätyt ravintoaineet – jopa kasviproteiinijauheet sisältävät näitä fytokemikaaleja!
Itse esimerkiksi aina mehustan porkkanani mehupuristimella, ja syön kasvikuidut (mehustamisesta jäävä porkkanahakkelus) myöhemmin esim. munakkaassa!

Toinen myönteinen vaikutus, minkä olen huomannut, on muistin paraneminen. Minulla on todella huono muisti, mutta olen yllättänyt itseni kerta toisensa jälkeen viimeaikoina, kun olenkin muistanut jonkin asian hetken miettimisen jälkeen! Esimerkiksi jokin englanninkielinen sana, jotka katoilevat päästäni hyvin herkästi. Mietin hetken, ja se vain pamahtaa mieleeni! Tämä ”ihmiskoe” selittää, miksi Juice+ tuotteiden käyttö esimerkiksi lapsilla takaa paremmat oppimisvalmiudet ja keskittymiskyvyn!

Kolmas on ihon värin paraneminen ja kuulaus. Itse en ota aurinkoa, mutta olen kuullut, että myös herkästi palavat eivät ole enää palaneet auringossa! Ja hei, mitkä kelit meillä onkaan tänäkesänä ollut jo toukokuusta lähtien??

Myönteisiä vaikutuksia on niin paljon… Mainittakoon vielä vaikutukset hormoneihini! Minulla on kevään mittaan seurailtu esimerkiksi kortisolihormonia, sillä se on ollut koholla. Tämän takia minua on myös tutkittu eri keinoin, mutta mitään ei olla löydetty. Nyt kuukauden tuotekäytön jälkeen sain ilokseni kontrollikokeista kuulla, että koholla olleet hormonini, kuten kortisoli ovat laskeneet 🙂

Mieliala pysyy vireänä ja nukun paremmin. Nämä vain jatkuu <3

Aluksi säikähdin tuotteiden hintaa… Sitten tajusin, että tilaus tehdään neljän kuukauden (4kk) erissä, eli kun hinnan jakaa neljällä, ei hinta kuukautta kohden päätä huimaa. Saati naurettava 2€ hinta per päivä, jos jakaa kuukausihinnan päiväkohtaiseksi! Paljonko tulisi maksamaan mehustaa 30 marjaa, vihannesta ja kasvista päivässä? Saati kuka jaksaisi, saati ehtisi tehdä sen kaiken?

Olen puhunut paljon uusista lisäravinteistani, ja oletkin ehkä jo kiinnostunut niistä, tai käynyt tutustumassa niihin jakamastani linkistä ( http://www.juiceplus.fi/+vb00474 ). Meillä on ilmaisen ravintovalmennuken ryhmä, johon voin lisätä halukkaat, ravinnosta kiinnostuneet <3 Kommentoi alle, tai laita minulle viesti, mikäli tahdot minun lisäävän sinut ryhmään!
Ihana Nanna Valli jakoi ko. ryhmässä seuraavan tekstin, jossa hieman tietoa ja tuotekokemuksia hänen, Susanna Tannin ja molempien koko peheen saamista hyödyistä, joita tuotteiden käytöllä on saavutettu. Omia kokemuksiani kirjoittelen tänne lisää myös tulevaisuudessa!

”JUICE PLUS -kapselit

Juice Plus on siis 30 erilaista vihannesta, hedelmää ja marjaa kypsinä poimittuina mehustettuina ja kuivattuina. Mehustaminen eli juissaaminen eli mehun kylmäpuristaminen on paras tapa saada hyödylliset ainesosat imeytymään ihmiseen, sillä kun kasvikuitu puuttuu, ravinteet imeytyvät erittäin tehokkaasti. Kasvis, hedelmä ja marja on todellakin kapselissa kokonaan aina siemenineen, kuorineen ja kaikkine fytoravinteineen. Fytoravinteet eli luonnollisesti esiintyvät biologisesti aktiiviset kemialliset yhdisteet toimivat kasvien luonnollisena puolustusjärjestelmänä ja antavat samalla niille niiden värin, aromin ja maun. Fytoravinteiden tiedetään ehkäisevän ja jopa parantavan joitakin sairauksia kuten sydän- ja verisuonitauteja ja syöpää.

Fytoravinteita on tällä hetkellä maailmassa tunnistettuna kymmeniätuhansia eikä tiede vielä edes osaa tutkia kaikkia kasvien ominaisuuksia, on siis täysin mahdotonta lähteä pilkkomaan 30 kasvin fytokemiaa. Juice Plus on siis ennen kaikkea ravintovalmiste eikä sitä luokitella vitamiinivalmisteeksi. Vitamiineiksi voidaan luokitella vain elämälle täysin välttämättömät ravinteet. Mehustamalla tuoreita kasviksia tai syömällä Juice Plussaa voimme kuitenkin vain välttämättömien ravinteiden ja riittävän, ihan hyvän elämän sijaan saada lukemattoman määrän myös muita ravinteita ja olla täysin ravinnekylläisiä ja superterveitä, palauttaa elämäämme sen energian, ilon ja innostuksen, joita tässä maailmassa näkee yleensä vain pikkulapsilla. Kuten esimerkiksi Susannasta näette, vanheneminen ei todellisuudessa tarkoita oman kehon rappeutumista, ihon huononemista ja laiskistumista. Koko fyysinen vanheneminen ja sairastuminen johtuu vain todella ravinneköyhästä ravinnosta. Juice Plussan taika on hyvin terveellistäkin ruokaa nauttiville ennen kaikkea siinä, että kukaan superterveellistä ruokavaliota nauttivakaan ei mitenkään joka arkipäivä mehusta itselleen 30 erilaista kasvista, hedelmää ja marjaa.

Juice Plus voi olla siis jollekulle se portti, jonka kautta hän astuu ensimmäistä kertaa puhtaamman ravinnon polulle, ohjelmoiden Juice Plus -kapselien avulla kehonsa haluamaan terveellisempää ja ravinnetiheämpää ravintoa niin, että ostoskorin sisältö alkaa muuttua tuoreemmaksi ja vihreämmäksi ja mieliteot karkkihyllyllä vähenevät ja poistuvat lopulta kokonaan. Tai sitten Juice voi olla esimerkiksi minun tai Susannan kaltaiselle puhtaasta ravinnosta hyvinkin tietoiselle rawfoodaajalle se osa, jolla saavutamme täydellisen ravinnekylläisyyden ja vielä kiireisessä arjessamme älyttömän helposti.

Jokaiselle meistä Juice Plus tarjoaa lähtötilanteemme huomioonottaen hyvin erilaisia vaikutuksia, hyötyjä ja kokemuksia.

Kaikki Juicen tuotteet ovat kasvissyöjille sopivia, gluteenittomia ja maidottomia. Juice Plus -kapseleiden kuorista löytyy vielä toistaiseksi liivatetta, mutta kapselin voi avata ja jauheen sekoittaa esimerkiksi juomaan tai smoothieen, itse laitan jauheet itselläni aamusmoothieen ja pojalleni esimerkiksi jäähdytetyn aamupuuron sekaan.

Lisäksi Juice Plussan tuotevalikoimasta löytyy COMPLETE-proteiinisheikkejä, makuina suklaa ja vanilja. Sheikit ovat myös täysin kasvipohjaisia ja sisältävät kolmea eri kasviproteiininlähdettä: kikhernettä, soijaa (ei geenimanipuloitua) sekä riisiä. Tästä syystä monet hyvin herkkävatsaiset ovat tykästyneet Complete-jauheisiin, sillä harvoille sopii vain yksi kasviproteiinijauhe runsaasti käytettynä. Lisäksi sheikeissä on mukana myös vitamiineja, hivenaineita sekä samoja kapseleista tuttuja mehustusjauhesekoituksia ja mm. Kelp-merilevää.

CHILDREN’S HEALTH STUDY

Juice Plussassa on myös mahdollista osallistua niin kutsuttuun Children’s Health Studyyn, jossa sitoutuessasi tilaamaan kapseleita vuodeksi, saat lapsellesi Juicen soft capselit eli lasten kesken ”mehukarkit” vuoden ajan täysin ilmaiseksi. Ainut mitä sinun tarvitsee vuoden aikana tehdä on vastata kolmesti lapsen terveydentilaa ja ruokailutottumuksia koskevaan kyselyyn meilitse.

Oma kokemukseni 5-vuotiaani kanssa on ollut se, että parin kuukauden Juicen käytön jälkeen poikani on alkanut syödä vihanneksia, hedelmiä ja juoda vihermehuja pyytäen lisää ensimmäistä kertaa elämässään innoissaan ja oma-aloitteisesti. Viikko-pari sitten lähes tiputin silmät päästäni, kun poikani pyysi puolukoita. Lapsi, joka ei ennen voinut edes koskea marjoihin, koska ne olivat hänestä ällöttäviä. Juiceilla olen siis saanut puolisalaa ”ohjelmoitua” poikani kehon haluamaan terveellisempää ruokaa. Tismalleen samoja kokemuksia on muillakin Juicea käyttäneillä. Susannan perheessä on koettu lasten O’boyn litkimisen täydellinen katoaminen.”

Ihanaa oloa JUST SULLE <3

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

3 kommenttia “You are what you eat. Don’t be fast, cheap, easy or fake.

 • Avatar
  25.7.2016 klo 19:18
  Kestolinkki

  Kiitos ihana, energinen kirjoitus! Minut saa lisätä tuohon ravintovalmennus ryhmään

  Reply
  • Viivi
   4.9.2016 klo 23:41
   Kestolinkki

   <3
   Laita liittymispyyntö Facebookissa ryhmään: Freetoxaajat !
   Minut löytää Facebookista nimellä Viivi Bäck, ja vastailen mielelläni kysymyksiin, mikäli sellaisia ilmenee 🙂

   PS. Pahoittelut vastauksen viivästymisestä! <3

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *