Fit By Meri (Meri Turunen)

Fit By Meri (Meri Turunen)

FitNet.fi

49.00 

Oikealla ohjelmoinnilla, treenin, ruokavalion, sekä levon tasapainolla, kuka tahansa pääsee elämänsä kuntoon. Liity nyt Merin energiseen tiimiin!

Valitse nykyinen painoluokkasi alapuolelta. Mikäli olet hieman yli 65kg, mutta haluat tehokkaamman dietin, voit halutessasi valita pienemmän painoluokan.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Fit by Meri, on vuoden 2017 Fitnessmalli -kilpailun voittajan Meri Turusen kehittämä 8 viikon mittainen treeniohjelma.

Meri on Suomessa ja Euroopassa auktorisoitu Personal Trainer. Ohjelman avulla treenaat niin kuin Meri. Ohjelman tavoitteena on kiristää senttejä vyötäröltä ja tuoda pyöreyttä lihaksiin, ilman kituuttamisdiettiä tai monen tunnin salitreenejä. Ohjelmassa on huomioitu koko vartalo, mutta pääpaino on pakarassa.

Treeniohjelma vaihtuu valmennuksen puolessa välissä, joten valmennettavat saavat tuplasti ohjeita treenaamiseen. Ruokavalio on monipuolinen ja jokaiselle aterialle on useita eri vaihtoehtoja. Valmennus sisältää myös kattavan ohjeistuksen koko valmennuksen ajalle. Oikealla ohjelmoinnilla, treenin, ruokavalion, sekä levon tasapainolla, kuka tahansa pääsee elämänsä kuntoon. Liity nyt Merin energiseen tiimiin!

Ohjelman tueksi saat myös FitNet.fi jäsenosion selkeän liikepankin, jonka avulla opit treenaamaan oikein. Matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-Gym

Kategoriassa .