Fit with Bunda (Linda Manuella & Mari Valosaari)

Fit with Bunda (Linda Manuella & Mari Valosaari)

Saku

45.00 

Eikö aikasi riitä kuntosalille? Eikö lähistöllä sijaitse yhtään salia?

Fit with Bunda ratkaisee ongelmasi treeneillä, jotka voit suorittaa Bunda -painojen avulla kotona!

Tilaa myös Bunda -painot TÄÄLTÄ.

Fit with Bunda on Mari Valosaaren ja Linda Manuellan yhteistyössä suunnittelema tehokas kotitreeni, jolla etenkin pakarat saadaan timmiksi. Bunda -painojen avulla on mahdollista treenata myös koko kroppa kokonaisvaltaisesti läpi ja tähän annetaan ohjeet treeniohjelmassa. Saat käyttöösi lisäksi ruokavalion, myös gluteenittoman ja maidottoman version.

Ruokavalio valitaan nykyisen painosi perusteella – Valitse ensin vaihtoehto:

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Bunda on täysin uusi treenimuoto, joka juontaa juurensa Brasiliaan. Bundan kehittäjä Mari Valosaari ihastui tähän menetelmään treenatessaan Brasiliassa. Tavallisia nilkkapainoja on Brasiliassa monien kotonakin, mutta Mari kehitti siitä Suomen markkinoille uuden säädettävän mallin – näin syntyi Bunda. Kun treenatessa kehittyy, ei enää tarvitse ostaa kokonaan uusia painoja kotiin. Riittää vain, että samaan runkoon ostetaan lisäpaino ja kehitys voi jatkua!

Fit with Bunda sopii sinulle, jolla ei ole aikaa tai mahdollisuutta säännöllisiin kuntosalitreeneihin. Äärimmäisen tehokkaiden pepputreenien lisäksi Bunda-painoilla voi treenata koko kropan kokonaisvaltaisesti. HUOM! Valmennukseen ei kuulu painoja, tilaa Bunda -painot TÄÄLTÄ.

Valmennus sisältää Bikini Fitness -tähti ja Personal Trainer Linda Manuellan suunnittelemat kaksi eri Bunda -treeniohjelmaa, yhteensä kuuden viikon treenit. Treenien tueksi saat Fitnet.fi jäsenosion selkeän liikepankin, jonka avulla opit treenaamaan oikein. Lisäksi saat ruokavalion, jossa voit myös valita gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion. Lisäksi matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Kaikki ohjelmat sisältävät selkeät ohjeet sekä dieettiäsi tukevia vinkkejä. Et vain lue lapusta, vaan opit ymmärtämään mitä ja miksi tehdä milloinkin. Saat myös ohjeet miten jatkaa dieetin jälkeen.

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-LindaManuella

Lisätiedot

Painosi

65 kg tai alle, 65kg yli

Kategoriassa .