Ex-missi voitti fitnessmallikilpailun: ”Täytyy antaa itselleen armoa ja muistaa myös levätä”

Ex-missi voitti fitnessmallikilpailun: ”Täytyy antaa itselleen armoa ja muistaa myös levätä”

FitNet.fi

Sunnuntaina I Love Me- messujen yhteydessä kruunattiin vuoden Fitnessmalli 2016- kilpailun voittaja, joka on FitNet.fi –bloggaaja Anna Korhonen.

Moni muistaa Annan myös viime vuoden Miss Suomi -kilpailusta.

anna-koo-voitto
Kilpailussa toiseksi sijoittui Henna Kannisto,23, ja kolmanneksi Janina Ahlgren, 19.

Miltä nyt tuntuu kun voitit kilpailun:

Kilpailun voitto tuntuu epätodelliselta. En varmasti sisäistä tätä asiaa vielä pariin viikkoon, mutta voittohan tuntuu aina HYVÄLTÄ! On mahtava tunne saada kiitosta tehdyn kovan työn päätteeksi. Olen todella kiitollinen kaikille tahoille, joiden ansiosta voittoni on mahdollistunut. Mä olen tehnyt tosi kovan työn ja olen myös TODELLA ylpeä voitostani. Koen, että se oli täysin ansaittu.

Oliko kisa raskas?

Raskaus on varmasti hyvin yksilöllistä. Toiset kokevat asiat raskaammin, kuin toiset. Hommaa oli paljon ja kisa oli tänä vuonna tosi pitkä. Semifinaalista on aikaa lähes puoli vuotta, joten olen keskittynyt viimeisen puolen vuoden ajan kisaan täysin. Ajattelen kuitenkin, että kun asiat ovat sellaisia mistä nautit, ei tekeminen ole raskasta. Minä rakastan treenata ja blogin kirjoittaminen on muutenkin intohimoni, joten asiat eivät tuntuneet raskaalta. Tänä vuonnahan arvosteluun kuului tiiviisti myös sosiaalisenmedian parissa työskentely.

Mitä odotat tulevalta fitnessmallivuodelta?

Odotan vuodelta paljon uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Uusia tuttavuuksia ja kokemuksia. Koen myös, että voitto itsessään ei anna mitään valmista, vaan odotan tulevalta vuodelta pitkiä päiviä ja valvottuja öitä. Mä olen valmis tekemään paljon töitä, mutta se ei ole koskaan ollut mulle ongelma.

Riittääkö elämässä aikaa muuhunkin kuin fitnekseen?

Fitness on mulle elämäntapa ja urheilu ja liikkuminen tiivis osa elämääni. En koe, että se olisi millään tavalla työlästä, tai hankala aikatauluttaa arkeen. Se on mulle rutiinia. Elämässä riittää hyvin aikaa muullekin. Teen töitä, pidän huolta ihmissuhteistani ja harrastan muutakin kuin liikuntaa. Blogi vie hyvin suuren osan ajan arjestani. En koe mitään tekemääni rasitteena, vaan tällä hetkellä nautin kaikesta mitä saan tehdä. Joskus toki tuntuu että vuorokaudessa on liian vähän tunteja, ja tuolloin täytyy antaa itselleen armoa ja muistaa myös levätä.

Anna Korhosen blogia voit lukea tästä: http://fitnet.fi/blog/annakoo/

annakorhonenvoitto

Henkilökohtaista etävalmennusta!

Henkilökohtaista etävalmennusta!

Saku

Kaipaatko henkilökohtaisempaa treeniohjelmaa? FitNet.fi tarjoaa vihdoin personoitua etävalmennusta!

Fitnet.fi panostaa elämäntapamuutoksiin ja haluaa tarjota asiakkaalleen kaikki työkalut terveelliseen ja tasapainoiseen elämäntapaan. 10 viikon pituinen FitNet.fi Personal Training tarjoaa sinulle täysin personoidun treeniohjelman ja ruokavalion!

Henkilökohtainen valmennus sisältää:

  • Omien lähtökohtiesi mukaan suunnitellun ruoka- ja treeniohjelman, joka tähtää sinun tavoitteisiisi.
  • Valmentajan, joka pitää huolen että pysytään tavoitteissa ja tarkistaa valmennuksen etenemisen ja tilanteen joka viikko, sekä tsemppaa sinua vaikeissa hetkissä.
  • Rajattoman valmentajan tuen. Mietitytti sinua mikä tahansa, voit aina kysyä asiasta valmentajaltasi!
  • Mahdollisuuden muokata ohjelmia valmennuksen edetessä. Kenenkään ei tarvitse syödä mitään mistä ei pidä ja treenimuotoja sovelletaan, jos jokin ei tunnu omalta!
  • Käyttäjätunnuksellasi pääset Jäsenosion keskustelupalstalle, jossa voit keskustella muiden valmennettavien kanssa.
  • Saat myös käyttöösi satojen liikkeiden liikepankin, joka takaa sen, että opit liikkeet turvallisesti ja helposti! Voit katsoa liikkeet missä vain, milloin vain.
  • Mikä tärkeintä – opit elämään terveellisesti ja liikkumaan oikein!

fb-promo-PERSONAL

Täydellisten pakaroiden raamattu – Bikini Bible

Täydellisten pakaroiden raamattu – Bikini Bible

FitNet.fi

BOOOM!!!

Haluaisitko kontin kuntoon kesäksi?

Uusi fitnet.fi nettivalmennus BOOTY BIBLE julkaistaan lauantaina 9.4. Lataa akkusi ja valmistaudu, sillä treenit alkaa viikonloppuna!

Ensimmäistä kertaa nyt mukana myös kasvisruokavalio!

‪#‎konttikuntoon‬ ‪#‎tiimalasivartalo‬ ‪#‎kesäkroppa‬ ‪#‎fitnetfi‬

fb-promo-BOOTY-BIBLE-TEASER02

Miten toimin dieetin jälkeen?

Miten toimin dieetin jälkeen?

FitNet.fi

FitNet.fi kehittää nettivalmennuksiaan jatkuvasti. Olemme lisänneet kaikkiin valmennuspaketteihimme nyt ohjeet, miten dieetiltä tullaan turvallisesti ulos.

Dieettiä ja tiukempaa valmennusjaksoa ei tulisi koskaan lopettaa kuin seinään. Jotta keho tottuu pikkuhiljaa uuteen ruoka- ja treenirytmiin, täytyy siirtyminen uusiin tottumuksiin tehdä maltillisesti sekä pikkuhiljaa. Nyt saat nettivalmennuksiemme ohessa myös neuvot selkeät ohjeet, miten toteuttaa se hallitusti!

 

FitNet.fi Filtr treenisoittolistat ovat täällä!

FitNet.fi Filtr treenisoittolistat ovat täällä!

FitNet.fi

FitNet.fi on nyt yhteistyössä maailman johtavan soittolistabrändi Filtrin kanssa!

Suomessakin jo yli puoli miljoonaa tilaajaa keränneiden soittolistojen joukosta löytyy nyt viralliset FitNet -soittolistat tehostamaan treenejä.

Filtr on globaalisti johtava soittolistabrändi ja myös Suomessa seuratuin & kuunnelluin. Suomessa Filtrin soittolistoilla on jo yli puoli miljoonaa tilaajaa.

Tutustu ja ota uutta tempoa treeneihin:

FBpreview-LindaManuella

FBpreview-Gym

FBpreview-Hiit

 

Tältä 200 kilokaloria näyttää lautasella eri ruokalajeina

Tältä 200 kilokaloria näyttää lautasella eri ruokalajeina

FitNet.fi

Kuinka paljon kilokaloreita tietyt annokset sisältävät verrattuna muihin. Kokosimme muutamia annosvertailuja, joiden avulla hahmottaa, kuinka paljon energiaa arkipäiväiset ruokalajit pitävät sisällään.

1. Voi vs. Kananmuna
11
2. Ranskalaiset vs. Paprika
10
3. Suklaa vs. Verkkomeloni
9
4. Nallekarkit vs. Kuivatut hedelmät
8
5. Omenapiirakka vs. Viinirypäleet
7
6. Pekoni vs. Avokado
6
7. Maapähkinävoi vs. Kiivi
5
8. Juustohampurilainen vs. Parsakaali
4
9. Mustikkamuffinsi vs. Selleri
3
10. Nacho vs. Omena
2
11. Nakki vs. Keitetty porkkana
1

Kuvat: Imgur

Suuren suosion Instagramissa kerännyt nuori ruotsalaispariskunta treenaa yhdessä

Suuren suosion Instagramissa kerännyt nuori ruotsalaispariskunta treenaa yhdessä

FitNet.fi

Treenaaminen yksin saattaa olla tylsää ja joskus motivaatio tuleekin toisen osapuolen toimesta. Kun treenaa yhdessä kumppaninsa tai kaverinsa kanssa motivaatiota on helpompi ylläpitää. Toista pystyy kannustamaan ja kaikki liikkeet pystyy varmistamaan niin, että toinen voi tehdä sarjat loppuun asti turvallisin mielin. Yhteinen päämäärä ja tavoite myös yhdistää pariskuntia ja luo vahvan sitoutumisen tunteen sekä salille, että suhteeseen.

Ruotsalaispariskunta on kerännyt Instagramissa suuren suosion treenikuvilla ja videoilla. Pariskunnan yhteiseen intohimoon kuuluu treenaaminen ja terveeliset elämäntavat, joka huokuu näissä kuvissa.

 

Wallander ja Lekland ovat yhdistäneet parisuhteen, treenin ja hauskuuden samaan pakettiin.

 

 

“Mikäli et pysty nostamaan penkistä tyttöystävääsi, olet itse tyttöystävä.”

   

 

Joskus ansaittu loma on myös paikallaan.

 

Seuraa kaksikkoa Instagramissa.

11 simppeliä vinkkiä, joilla saat lisämotivaatiota salille

11 simppeliä vinkkiä, joilla saat lisämotivaatiota salille

FitNet.fi

Moni aloittaa treenaamisen innostuneena, mutta mitä sitten, kun motivaatio katoaakin yhtäkkiä? Motivaation kinkkinen puoli on se, että aivosi eivät kerro, milloin se loppuu niin kuin maha kertoo, kun on nälkä. Tämän vuoksi motivaation ylläpitämiseen täytyy nähdä myös vaivaa, sillä se ei kumpua tyhjästä. Listasimme muutamia vinkkejä ja ohjeita, joita noudattamalla motivaatiota on helpompi ylläpitää.

1. Pidä päiväkirjaa treeneistäsi ja kehityksestäsi.

Kehityksen eteminen on aluksi helppo muistaa ja huomata, mutta pidemmällä aikavälillä unohtaa, kuinka paljon kehitystä on tullut. Kirjaamalla kaiken ylös, pystyt seuraamaan kehitystäsi tarkasti. Voit myös asettaa tavoitteita, jotka motivoivat entisestään.

2. Hanki salikaveri

Aina ei huvita lähteä salille. Sen vuoksi on hyvä olla innokas ja motivoitunut salikaveri, joka auttaa silloin, kun motivaatio ei ole kaikista korkeimmillaan. Myös treenaaminen muuttuu tehokkaaksi, kun voitte kannustaa toisianne äärirajoille asti.

promo-MIAMIHIIT

3. Musiikki

Kuntosaleilla soi usein musiikkia, mutta on tärkeää, että kyseessä on juuri sinun lempimusiikkisi. Hyvä biisi saa adrenaliinin virtaamaan ja aluksi raskailtakin tuntuvat painot nousevat helposti ilmaan.

4. Aseta itsellesi realisitisia tavoitteita

Tavoitteiden asettaminen on tärkeää jokapäiväisessä elämässä. Myös se on tärkeää, että tavoitteet osaa asettaa itselleen realistisiksi. Ei ole parempaa fiilistä, kun saavutat kauan haaveilemasi tavoitteen ennen deadlinea. On tärkeää kuitenkin muistaa, että tavoitteita tulisi asetettuna lyhyelle ja pitkälle aikavälille, jotta pysyt motivoituneena silloin, kun suurin haave näyttää vielä kaukaiselta.

_DCF8176

5. Lyö kaverisi tai kumppanisi kanssa vetoa

Sopikaa päivämäärä, jolloin tietyn tavoitteen tulee olla saavutettu. Mikäli et pääse tavoitteeseen, maksat seuraavan illallisen tai elokuvan ja sama päinvastoin.

6. Vaihda treeniliikkeitäsi

Joskus saman tekeminen pitkään saattaa olla puuduttavaa ja tylsistyttävää. Vaihtamalla liikkeitä ja kokeilemalla eri urheilumuotoja pysyt motivoituneena ja virkeänä. Liikkeiden vaihtaminen edistää myös lihaskasvua, sillä uudet liikkeet koettelevat aina vähän eri kehonosia.

7. Puhu kannustavasti itsellesi

Kannusta itseäsi ja puhu itsellesi motivoivasti sekä positiivisesti. Mennessäsi salille tiedosta itsellesi, että aiot pistää kaiken likoon ja saavuttaa tavoitteesi.

_DCF6514

8. Puhu ihmisten kanssa, jotka ovat saavuttaneet tavoitteensa

Vinkit ja ohjeet kehittymiseen ovat aina kotiin päin. Jos olet epävarma joistakin asioista, niin kysy itseäsi kokeneemmalta henkilöltä. Kun näkee, että myös muut ovat pystyneet saavuttamaan tavoitteensa, se motivoi ja luo uskoa omaan suoritukseen.

9. Luo mielikuva ja tunne siitä millaista on, kun olet saavuttanut tavoitteesi

Mielesi on vahva työkalu ja sen avulla pystyy saavuttamaan mitä ikinä haluaa. Näe itsesi menestyneenä ja ennen kuin nukahdat unelmoi tilanteesta, jossa saavutat tavoitteesi. Tällöin alitajuntasi tekee töitä, jotta tavoitteesi muuttu todeksi. Muista, että alitajuntasi toimii myös päinvastoin, joten ole tarkkana!

10. Pidä tauko

Pidä tauko, jos tuntuu siltä, että mikään ei mene putkeen. Pienen tauon tai loman jälkeen asiat yleensä näkee uudessa valossa, jonka seurauksena myös motivaatio palautuu. Sanonta: “joskus täytyy mennä kauas nähdäkseen lähelle” pitää jokseenkin paikkansa.

Fitnet.fi

11. Seuraa treeniohjelmaa

Treenaaminen ilman ohjeistusta on vaikeaa, kun ei tiedä tekeekö asiat oikein vai väärin. Ammattilaisten laatimia treeniohjelmia on tänä päivänä lukuisia ja ne sisältävät kaiken oleellisen liikkeistä ruokavalioon. FitNet.fi:n tarjoamat valmennuspaketit ovat oiva valinta kokeneemmalle ja myös aloittelevalle urheilijalle, joka tarvitsee toimintaansa hieman ohjeistusta. Tutustu tai tilaa treenivalmennus tästä linkistä.

Alla olevassa kuvassa yksi Fitnetin treeniohjelmalla onnistuneista henkilöistä.
Processed with MOLDIV

Nainen ei ollut tyytyväinen ulkonäköönsä – Alkoi treenaamaan ja sai aikaan upean muodonmuutoksen 14 viikossa

Nainen ei ollut tyytyväinen ulkonäköönsä – Alkoi treenaamaan ja sai aikaan upean muodonmuutoksen 14 viikossa

FitNet.fi

Seana ei ollut tyytyväinen ulkonäköönsä, jonka seurauksena hän alkoi treenata käyttäen vastuksena ainoastaan omaa kehoaan. “Freeletics” nimellä tunnettu treenimuoto on tehokas tapa polttaa rasvaa, lisäksi se on myös erittäin edullinen keino, mikäli budjetti ei ole suuri.

Vain kolmessa kuukaudessa Seana pudotti painoaan 15 kiloa ja vyötäröltä lähti 13 senttimetriä. Ennen ja jälkeen kuvissa olisi vaikea sanoa, että kyseessä on sama henkilö.

Fitnetin Fit with bunda tarjoaa hyvän vaihtoehdon niille ihmisille, jotka haluavat treenata kotioloissa. Tarvitset vain bunda-painot ja voit aloittaa treenin oikean ruokavalion, sekä ammattimaisen valmennuksen avulla.

Pariskunnan koskettava ja tunteikas joogavideo saa katsojan herkistymään

Pariskunnan koskettava ja tunteikas joogavideo saa katsojan herkistymään

FitNet.fi

Joogaaminen on loistava keino pariskunneille varsinkin rentoutumista varten. Vaikka aluksi ei pysty tekemään aivan samanlaisia liikkeitä kuin tällä videolla oleva pariskunta, niin jostakin on ainakin hyvä aloittaa.

Alla hypnotisoivan kaunis joogavideo, joka saa katsojan herkistymään.