Aarteita Fredrikinkadulla

Helsingissä Fredrikinkatu 30, sijaitseva Frankly My Dear second hand vaateliike on pullollaan hyväkuntoisia ja laadukkaita ihanuuksia. Eikä suinkaan mitä tahansa vaan jokainen vaatekappale on tarkoin valittu liikkeeseen. Merkkejä liikkeessä on laidasta laitaan aina Ted Bakerista-Chaneliin.

Muutama viikko sitten kävellessäni sattumoisin astuin kyseiseen liikkeeseen, jolloin mukaani tarttui jos jonkinmoisia aarteita. Tarkoituksenani oli löytää tuleviin musiikkivideokuvauksiin, vanhan ajan valkoista pitsihametta. Mukaani ei tarttunut tuolla kertaa juuri sitä mitä olin etsimässä, mutta kaikkea muuta kylläkin. Silmäni osuivat ensimmäisenä ihaniin Diorin kenkiin ja Guccin olkalaukkuun, jota en voinut ohittaa! Samoin teki myös Gianfranco Ferren mustat aurinkolasit lähtivät myös mukaan.

image

 

image

 

image

 

Kierrättäminen kannattaa aina ja vintage tuotteiden ostaminen on myös ekologista, joten niitä tuotteita voi hyvällä omalla tunnolla shoppailla.

Ystävällinen kauppias Second hand liikeessä palvelee sydämellään teitä jokaista. Suosittelen lämmöllä käymään kurkkaamassa, jos sieltä löytyisi jotain ihanaa sinulle kotiisi.

Pääsin Helsinkiin tällä viikolla oletettua aiemmin joten minulle suotiin pari päivää ruhtinaalista omaa-aikaa. Päätin uudelleen pistäytyä liikkeessä ja jätin samalla myös itse laukkuja joita ei ole tullut hetkeen käytettyä. Mitäpä nuo pölyyntyvät turhaa kaapissa. Valkoinen colorine pellava paita odotti noutajaansa ja se todella huusi nimeäni rekissä, samoin D&G:n tyyliltään rennon nuorekas kangaslaukku.

 

image
En malta odottaa, että pääsen ulkoiluttamaan näitä vielä kun on kesää jäljellä.

 

image

 

Kaapissasi lojuva harvoin käytetty asuste voi olla toiselle aarre.

Laatu korvaa määrän!

Jos haluat hemmotella itseäsi, suuntaa fredalle ja takuu varmasti löydät jotain päälle pantavaa. Tuotteita löydät tällä hetkellä myös alennettuin hinnoin.

Laitetaan hyvä kiertämään. Shoppailusta tulee hyvä mieli!

E<3

Facebook- sekä www-sivuihin pääset tutustumaan seuraavista linkeistä:

https://www.facebook.com/franklymydear2ndhand/

http://franklymydear.fi/

 

 

Nämä passaavat minun kukkarolleni 😉

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *