Miss Hämeenlinna 2018

Toissapäivänä kahden viikon kiertue päättyi ja huipentui finaaliin Scandic hotellissa Aulangolla. Kiertue oli aivan huippu ja siitä jäi käteen enemmän kuin siihen edes mahtuu. Kiertueesta teki mahtavan meidän huippu kymmenikkö. Olen erittäin kiitollinen tästä kokemuksesta ja siitä, että pääsin tutustumaan huippu naisiin. Kiertuetta on päässyt seuraamaan sekä Instagramissa että Snapchatissa, joten aivan uutena asiana tämä ei monelle tule.

Kenellekään ei ole varmasti jäänyt epäselväksi some-pommituksen takia, että minut valittiin tosiaan MISS HÄMEENLINNAKSI! Tämän kisan voittaminen on minulle todella iso asia siitä syystä, että Hämeenlinna on minulle toinen kotikaupunki Helsingin lisäksi. Tämä mahdollistaa sen, että voin edustaa Hämeenlinnaa täysillä. Odotan tulevaa vuotta innolla! Miss Hämeenlinna -kisassa voitin myös Fanola tyttö 2018, yleisön suosikki sekä Kultajousen suosikki palkinnot. Siis aivan uskomatonta! Kädet aivan täynnä kaikkea! KIITOS! Vaikka kisoista on kulunut muutama päivä, olen saanut kisan myötä upeita mahdollisuuksia, joita odotan innolla! Nyt se kiire vasta elämässä alkaakin!

Kuvaaja: Seppo Lahtinen

Haluan vielä koota koko Miss Hämeenlinna 2018 -kiertueen yhteen postaukseen, koska kiertue on ollut ikimuistoinen.

Kiertue tietysti alkoi bikinikuvauksilla ja pääsimme tutustumaan toisiimme. En voi muuta sanoa kuin sen, että tää kymmenikkö on täyttä kultaa! Meillä oli yhdessä niin hauskaa ja toivon, että olemme yhteydessä kaikkien kanssa vielä jatkossakin.

Kiertuemme jatkui Hämeenlinnan Raatihuoneelle, jossa Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala kertoi meille Hämeenlinnasta. Pääsimme myös lounastamaan hänen kanssaan sekä hänen assistenttinsa Riikka Savolaisen kanssa. Tämä kokemus oli aivan tajuttoman upea. Katsotaan pääsenkö tänä vuonna vielä heidän kanssa lounastamaan. Maunviljelijöiden Pirjo loihti meille aivan uskomattoman hienon lounaan. Kuinka moni pääsee kokemaan tämän? Olen niin kiitollinen ja onnellinen tästä mahdollisuudesta ja kokemuksesta.

.. ja tässä meidän upea kymmenikkö Raatihuoneella.

Parolan Kukkapalvelussa pääsimme myös vierailemaan ja ottamaan kuvia.

Ihanat Laura, Erika, Elisa ja Jenni

Yks kiertueen kohokohdista oli Parolan Panssarimuseo ja se, että pääsimme päiväksi pukemaan inttivaatteet päälle. Mun salainen unelma on se, että pääsisin pukemaan inttivaatteet päälle ja ryömimään metsää viikonlopuksi, joten tää oli aivan huikee päivä näiden upeiden naisten kanssa, koska kaikki oli niin messissä!! Vaikka tosiaan meidän varustus oli sinne sun tänne, jonka huomaa kaikki intin käyneet niin kyl me silti Suomea oltais puolustaa. No ei vitsi vitsi.

Parolan panssarimuseolla vietettiin 26.4.2018 kutsuvierastilaisuutta, johon oli kutsuttu useita henkilöitä sotaveteraaneista Eversiluutnantteihin. Oli kunnia päästä puhumaan lähes 100 vuotiaan sotaveteraanin kanssa, joka kertoi elämästään meille. Yksi heistä sotaveteraaneista oli tehnyt myös meille voittajakolmikolle lautaset, joihin hän oli kaivertanut MISS HÄMEENLINNA. Oli kunnia päästä tällä kiertueella puhumaan erilaisten ihmisten kanssa ja tutustumaan heihin. Olen erittäin kiitollinen tästä mahdollisuudesta mikä minulle on suotu.

Kutsuvierastilaisuudessa meidän missikymmenikkö jakoi vieraille kuplivaa, jonka lisäksi kuuntelimme upean mieskuoron lauluesityksen ja musiikkia sekä puheita.

Kuva: Helkiö Photography

Oli meidän pakko myös ottaa tämmöinen ”inttikuva” kuvatekstillä: Tupa Missit, TJ 365. Tämän päivän jälkeen kyllä iski haikeus siitä, ettei kiertuepäiviä enää ole ja kohta loppu häämöttää. Voin sanoa, että vaikka kiertue ei ole jokapäiväinen kyllä siinä kasvetaan yhteen. Voin kuvitella Miss Suomessa, kun vietetään aikaa yötä päivää, kuinka läheisiksi siinä kasvetaan.

Finaalipäivä oli jännittävä kaikinpuolin. Mielestäni kisa oli erittäin tiukka, koska sadannen kerran sanottuani finaalikymmenikkö oli aivan huippua porukkaa ja jokainen olisi ansainnut voiton! Tuomareiden mielestä kuitenkin kymmeniköstä erottui selvästi voittajakolmikko, joihin kuulu kilpailijat nro 5 Mary, Nro 6 MINÄ sekä nro 7 Laura. 

Voittajakolmikon päivä jatkui seuraavanapäivänä Calvin Kleinin alusvaatekuvauksilla (yhteistyössä: Kekäle Tampere) sekä seikkailupuistossa Hugo Parkissa. Tämä päivä oli aivan tajuttoman hauska! Materiaalia alusvaatekuvauksista tulee Instagramiin, mutta tässä ihanan Iris Ojalammin napsaama kuva esimauksi.

En olisi ikinä selvinnyt Hugo Parkista ilman kannustavia työntekijöitä, jotka piti meistä erittäin hyvää huolta. Kiitos siitä. En olisi ikinä esimerkiksi hypännyt Tarzan hyppyä tai vapaapudotusta ilman heitä. Pelkään korkeita paikkoja ja toi oli pelkkää pelon voittamista, joten siitä saan olla ylpeä, vaikka muutama kirosana pääsi siitä järkytyksestä.

Lyhyesti ja ytimekkäästi koko Miss Hämeenlinna 2018 -kiertue kuvattuna. Näin loppuun suuret kiitokset Miss Hämeenlinna organisaatiolle, tuomareille, kuvaajille sekä yhteistyökumppaneille.

Olen koko toukokuun Aulangon Tornikahvilassa töissä, joten siellä minut ainakin nähdään! Mun tulevaa vuotta pääsee seuraamaan instagramissa nimellä elisakarimo sekä snapchatissa elisakristina. Ollaan kuulolla! <3

facebooktwittergoogle_plusmail

14 kommenttia “Miss Hämeenlinna 2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *