Kaunis rusketus kesän juhliin!

moroccan_tan_retina

 

Viikonloppuna odottavat minun kesäni suurimmat juhlat, sillä sunnuntaina juhlitaan valmistujaisiani. Vihdoin sain opintoni päätökseen ja minusta tuli Kasvatustieden Maisteri. :))))))

 

IMG_1055

Kesäjuhliin on kiva pukea päälle kepeä kesämekko, jonka kaveriksi sopii ehdottomasti kauniin päivetynyt iho! Tässä täsmävinkit kauniiseen rusketukseen!

Aloita kuorimalla iho muutamana iltana ennen rusketuksen levittämistä. Paras kuorinnan tulos sadaan käyttämällä MoroccanTan 3 in 1 Refining Skin Primer – kuorintavoidetta ja Tanning Essentials 2 in 1 Exfoliating Mitt – kuorintakinnasta yhdessä.

 

indexIMG_1059

 

Minulla kuorinnalta vaadittiin extra hyvää tehoa, sillä kisarusketuksen jämät oli poistettava ennen uuden rusketuksen levittämistä tasaisen lopputuloksen takaamiseksi. MoroccanTanin kuorinta on erittäin tehokas, mutta hellävarainen ja kaikki tiukkaankin jämähtäneet kisarusketukset lähtivät heti ensimmäisellä kuorinnalla.

Kuorinta Moroccan Tan

 

Kisarusketusrajat

 

Moroccan Tanilla on iso valikoima erilaisia rusketustuotteita, joissa yhdistävätekijä on luonnollinen lopputulos! Itse käytin tällä kertaa MoroccanTan Instant Tanning Lotion – Itseruskettavaa voidetta sekä Tanning Essentials Application Mitt -rusketuskinnasta. MoroccanTanin itseruskettava voide ei kuivata ihoa lainkaan vaan päin vastoin kosteuttaa ja tekee ihosta terveen näköisen. Rusketuskinnas on MUST itseruskettavan levittämisessä! MoroccanTanin rusketuskintaalla takaat tasaisen lopputuloksen.

Moroccan Tan - Itseruskettava voideRetail_Mitts_-_Application_Mitt

 

MoroccanTanin tuotteet sopivat erityisen hyvin minulle, sillä ihoni on usein kuiva. Kaikki MoroccanTanin tuotteet on rikastettu Argan öljyllä, joka syväkosteuttaa ihoa. Hektisen elämäni vuoksi minulla ei ole aikaa kuivatella itseruskettavia levityksen jälkeen tunteja. MoroccanTanin levityksen jälkeen voi pukeutua heti ja tuote imeytyy ihoon erittäin nopeasti! Myös rusketuksen kehittymisaika on nopea, vain 1-4 tuntia tuotteesta riippuen!

MoroccanTan
Salilla ennen MoroccanTan -rusketusta.

 

Moroccan Tan
Salilla kuvauksissa MorccanTanin rusketus.

 

MoroccanTanin tuotteet löydät tietenkin Paljetista!

Paljetti

Hatanpään Valtatie 17 (keskusta), Tampere

P. 0443474413

Lisätiedot: http://paljetti.fi/

jempunallekirjoitus

 

 

 

Facebooktwittermail

7 kommenttia “Kaunis rusketus kesän juhliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *