Ikimuistoiset polttarit Barcelonassa

Palasin viikko sitten Suomeen yhdeltä hulluimmalta reissulta ikinä. Olimme tyttöporukalla viikonlopun Barcelonassa juhlimassa rakkaan ystäväni Irinan polttareita. Olin ensimmäistä kertaa Barcelonassa ja ihastuin kaupunkiin kovasti. Sieltä löytyy sopivasti kaikkea kaikille. Ihania ravintoloita, kauppoja ja upeita maisemia. Meille sattui vielä todella hyvät säät viikonlopulle, joten päivät menivät rannalla ja beach clubilla.

Mulla on tullut aika vähän reissattua kavereiden kanssa ja ei ikinä näin isolla porukalla. Meitä oli yhdeksän tyttöä ja alkuun ehkä vähän mietinkin, että mitäköhän reissusta oikein tulee. Kaikki sujui kuitenkin hyvin ja oli ihan mahtava reissu!

IMG_9631

IMG_9643

Tykästyin Barcelonassa juuri siihen, että noin isosta kaupungista löytyy myös hyvä ranta. Barcelonassa yhdistyy hyvin kaupunki- ja rantaloma. Tykkään paljon rantakaupungeista, mutta yleensä haluan yhdistää rantalomaan myös jonkun kaupunkikohteen. Barcelona on hyvä ja helppo vaihtoehto jos haluaa matkalta molempia.

Parin päivän aikana meillä ei tullut kierreltyä sen kummemmin nähtävyyksiä. Jos reissussa olisi oltu pidempään niin varmasti olisi tullut kierreltyä enemmän. Me keskityimme polttarireissulla auringosta nauttimiseen, hyvään ruokaan ja hauskanpitoon.

Reissun ehdoton kohokohta oli päiväbileet Hiltonin puro beachillä. Päivän mittaan beach clubi tuli ihan täyteen ja tunnelma kohosi sitä mukaan. Kahdeksan tunnin bileet menivät ihan hetkessä mahtavassa seurassa ja hyvää musiikkia kuunnellessa. Reissuilla on tullut jonkun verran käytyä erilaisilla beach clubeilla, mutta tämä menee ehdottomasti kärkeen.

Ikimuistoinen viikonloppu takana ja nyt on aika keskittyä ensi viikonlopun häihin <3

IMG_0297

IMG_0296

IMG_9849

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Ikimuistoiset polttarit Barcelonassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *