Paratiisi Hvarilla

Kroatian reissusta on jo muutama viikko, mutta halusin vielä tehdä jutun Hvarin saaresta. Olimme päättäneet etukäteen, että yövymme reissun aikana jollain saarella ja päädyimme Hvariin suosituksien perusteella. Meidän oli ensin tarkoitus olla saarella yksi yö ja jatkaa siitä takaisin Dubrovnikkiin, josta meillä oli paluulento. Ihastuimme kuitenkin Hvariin niin paljon, että jäimme sinne vielä toiseksi yöksi.

Siirtyminen autolautalla Splitistä Hvariin sujui helposti ja matka kesti noin kaksi tuntia. Lautta saapui Stari Gradin satamaan, josta ajoi Hvarin kaupunkiin reilu 20 minuuttia. Majoitukseksi olisimme valinneet tällä kertaa resortin, joka olikin ihan nappivalinta. Amfora beach resort oli pienessä poukamassa kävelymatkan päässä keskustasta.

Hvarin keskusta oli aika pieni, mutta siellä oli monia ihania ravintoloita. Saarella oli myös paljon turisteja, etenkin nuoria brittejä tuntui olevan joka kulmassa. Hotellin alue oli rauhallisempi eikä siellä näkynyt pahemmin nuorisoa.

IMG_4136

IMG_4137

IMG_4358

IMG_4325

Amfora hotellin yhteydessä oli upea Bonj les bains beach club, jossa vietimme kaksi mahtavaa päivää. Vuokrasimme becah clubilta molempina päivinä aurinkopedin, joka oli rakennettu omalle laiturille. Alueella ei ollut rantaa, mutta uimaan pääsi suoraan laiturilta tikkaita pitkin. Vesi oli lämmintä ja ihan älyttömän kirkasta. Reissun ensimmäiset päivät olimme koko ajan jossain menossa ja pari päivää beach clubilla olikin sopiva lopetus reissulle.

Bonj les bainsin beach clubilla oli myös todella hyvää ruokaa ja sitä pystyi tilaamaan suoraan sunbedille. Ainoa pieni miinus oli välillä hidas palvelu. Paikka ei ollut täynnä ja työntekijöitäkin tuntui olevan paljon, mutta silti esimerkiksi juotavien tuloa joutui odottamaan kauan. Mutta paikkana aivan ihana ja ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka. Hinta laatu suhteeltaan yksi parhaimpia beach clubeja, missä olen ollut.

IMG_4216

IMG_4149

IMG_4257

IMG_4254

IMG_4253

IMG_4368

IMG_4138

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *