Rohkeus on sitä että uskoltaa kävellä vähän liian isoissa saappaissa

MARLEEN-300-2

 

Mitä rohkeus merkitsee sulle ?Millon viimeeksi  sä olit rohkea ?

Tää syksy on ollu mieletön! Sopivan kirpsakat mut kuitenki aurinkoiset kelit ja luonto näyttää parhaat  värinsä, ei vaan voi muuta ku olla fiiliksissä. Jaksan aina hehkuttaa työtäni Groom parturina, mutta oikeesti oon aika etuoikeutettu että saan työskennellä ensinnäki iha parhaassa tiimissä, sekä ihan mielettömän inpiroivien asiakkaitteni kanssa!  Oon onnekas että saan olla alalla mihin oon pikkutytöstä asti halunnu, ja oikeesti herää  joka päivä täynnä uutta intoa ja uteliaisuutta siitä mitä päivä tuo mukanaan. Suhtaudun työhöni todella intohimoisesti!   Must tuntuu että mun pitää  tai siis saan kehittää ja haastaa itteeni ihan joka päivä jotta voisin olla parempi. Koen että se on vähintä mitä mä voin tehdä kiittääkseni siitä mitä saan tehdä, ja tietty asiakkaitani joita ilman tää Barberointi ei edes olisi mahdollista! Sitten vihdoin aiheeseen.  Saan työni puolesta kuulla ihan mielettömiä onnistumis ja menestys tarinota ja siitä sainki idiksen perehtyä enemään aiheeseen Rohkeus, joka on mielestäni yksi tärkeimmisitä työkaluista onnistumiseen. Olen aina ihalmoinnut ihmisiä jotka uskoltavat ottaa riskejä ja mennä rohkeesti kohti tavoitteitaan.

Mitä rohkeus merkitsee sulle ?

 

12108803_10153621569648290_430457268138589418_n

Fear kills more dreams than failure ever will

 

 

Mulle rohkeus tarkoittaa itseni ylittämistä , kykyä poistua siltä mukavuus alueeltani ja kokeilla uutta ja mennä omia pelkojaan kohti, aina sen ei tarvitse mitään isoa. Pienetkin askeleet voivat olla todella rohkeita ja merkityksellisiä ja tuoda mukanaan jotain paljo isompaa.  Mielestäni jotain asioita ei kannata liikaa miettiä. Tekee asiat 100 % ja antaa niille kaikkenssa. Rohkeudella ei mielestäni ole mitään mittaria vaan oon opittava tuntemaan omat rajanssa ja ylittää ne,  pelkäämättä. Mietin että vaati myös pirusti rohkeutta että pelkonssa kestää , rohkeutta vaaditaan myös siinä että uskollat olla rehellinen itsellesi ja luottaa näkemykseesi, kuunella ittees. Rohkeudessa on mielettömästi voimaa.

Muistan kun pienenä tyttönä menin äidin kanssa Tivoliin.  Siellä oli yks huvipuisto laite joka näytti meielttömän kivalta, seurattiin sitä ku ihmiset meni sinne ja kilju ja nauroi.Se oli yks Tivolin hurjimmista laitteista.  Mua jännitti ihan kauheasti mutta musta tuntu et mun on pakko päästä kokemaan se , äitiäki  jännitti ja yrittikin keksiä syitä miks laite kannattais skipata, turhaan sillä olin päättänyt haluan kokea sen.   Keräsin rohkeuteni ja marsin laitteiseen, itkuhan siinä tuli mut olihan se sen arvosta, niiiiiin siiiistiii varsinki sen jälkeinen olo, jollain tavalla voitin pelkoni ja tein sen!

Nyt aikuis iällä näen itseni edelleen pienenä lapsena joka on Tivolissa , etsimässä seikkailuita, pelottomasti kokeillen ja innolla lähdössä uusiin haasteisiin.

ffg

 

 

Meillä kaikilla on unelmia ja asiota mistä pidämme. Iästä , taoustoista  tai lähtökohdista huolimatta kannustan ajattelemaan isosti. Joskus kun olemme epävarmuuden tai muutoksen partaalla kaipaamme kannustusta ja erityisesti niinä hetkinä voisimme oppia kannustamaan myös itse itseemme. Keräämällä voimavaroja ja luottamalla vahvasti omaan fiilikseen.  Epäonnistumista on turha liikaa peletä,  vaatii rohkeutta  ottaa epäonnistuminen vastaan , pää pystyssä , oppia siitä ja yrittää heti uudestaan!  Ei oo niin haudanvakavaa..

 

Jump

 

Jos sulla on unelma tai intohimo tee kovasti töitä sen eteen joka päivä  äläkä ikinä luovu siitä. Epävarmuuden hetkellä muista olla määrätietoinen ja kärsivällinen. Isot asiat vie aikaa.  Seuraa unelmias äläkä anna kenenkää vähätellä sitä. Vain sinä päätät sen missä rajasi menevät  .

”Unelmointi on paras tapa luoda tulevaisuutta” – Victor Hugo

 

 

 

12096121_10153621569618290_7782230790130273881_n

Perjantaina vietettiin Fitnet.fi läisten kanssa pikkujouluja ja oli niin mageeta päästä tutustumaan näihiin ihaniin ja rohkeisiin naisiin<3

 

 

Nauttikaa syksystä, Uskokaa unelmiinne ja tehkää kovasti duunia niitten eteen ni ne voi oikeessti toteutua!<3 – Marleen

Tähän videoon on hyvä päättää tää postaus:

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Rohkeus on sitä että uskoltaa kävellä vähän liian isoissa saappaissa

  • Avatar
    15.6.2019 klo 14:13
    Kestolinkki

    Propecia Online Prices Xenical Son Prix Zithromax Hearing Loss

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *