Ei enää tekosyitä

Helposti tulee napattua kaupasta mitä sattuu, kun aikataulut ovat tiukilla. Kävimme Eat Your Greens -ravintolassa kauppakeskus Dixissä, Tikkurilassa.

Tänne oli erittäin helppo tulla omalla kulkuneuvolla sekä julkista liikennettä käyttäen. Dixissä on tunnin ajaksi ilmainen parkki viikonloppuisin ja siinä ajassa ehtii helposti haukkaamaan lounaan. (Muuten parkki maksaa 1,30 e/60 min, 8 e/24 h.) Dixi sijaitsee suoraan junaradan yläpuolella, joten Minna pääsi jatkamaan matkaansa helposti junalla suoraa hammalääkärille.

 

 

Elinan menopeli

 

 

Eat Your Greens on terveellinen vaihtoehto pikaruoalle ja valikoima on erittäin kattava. Annokset koostuvat tuoreista ja terveydelle hyvistä perusaineksista, sekä makusi mukaisista lisukkeista, kastikkeista ja mausteista. Täältä saa isot salaattiannokset ja mikäli et jaksa syödä annostasi loppuun tai olet kiireinen, niin voit ottaa annoksen tai loput annoksesta myös mukaan.

 

 

 

 

Tiskiltä löytyy kattava valikoima, olitpa sitten vegaani tai lihansyöjä. Kaikki kastikkeet ovat itsetehtyjä ja ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Jogurttipohjaiset kastikkeet on tehty Alpron soijajogurtista.

 

Elinan annos (vas) Minnan vege-annos (oik)

 

Elinan annos

 

Minnan annos

 

 

Raakakakut ovat täynnä tuoreita ainesosia ja sopivat myös vegaaneille. Kakkuihin käytetään vain kookossokeria ja kakut olivat Minnan makuun sopivan makeaa, Elinasta taas makeaa. Elina kun ei ole herkutellut hetkeen, makuaistit vahvistuvat.

 

Täältä saa myös raikkaita smoothieita, hedelmäkulhoja sekä raakakakkuja. Smoothiet tehdään paikanpäällä tilauksesta, joten ovat tuoreita ja vaihtoehdot sopivat moneen makuun.

Vihersmoothie sisältää pinaattia, kurkkua, mangoa, omenamehua, tammenlehtisalaattia, avocadoa sekä minttua.

Ihanan pirteä keltainen smoothie sisältää mangoa, banaania ja kauramaitoa.

 

Cheers!


Eat Your Greens – Kauppakeskus Dixi

Aukioloajat:
ma-pe 10-20
la 10-18
su kiinni

(Dixin nettisivuilla on väärät aukioloajat!)

 

– M&E

Facebooktwittermail

5 kommenttia “Ei enää tekosyitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *