Ihan persaukisena baarissa..

Tästä aiheesta onkin keskusteltu blogi-maailmassa. Mikä on sopiva asuste baariin? Onko sellaisella naisella itsekunnioitusta, joka kekkuloi baarissa puolialasti? Neiti Kotipelto kävi todistamassa, että kunnioitusta löytyy. Eikä siinä vielä kaikki, itsekunnioituksen lisäksi tarjottimelta löytyy asennetta.

 

nopants
Neiti kuuntelemassa tehtävänantoa. Fokus!

 

No niin…Tämä neitihän ei käy usein baareissa, mutta kun se käy, saattaa se hyvinkin tehdä sen ilman housuja, ainoastaan pikkuhousut jalassa -Täh?? Edustushommat on se juttu, jossa vaaditaan heittäytymiskykyä ja sitä peräänkuulutettua leikkimielisyyttä. Kuten tiedätte, on tämä neiti nähty ennenkin vähissä vaatteissa, muttei kuitenkaan ihan pikkareissa – Nyt puhutaan siis exclusiivisesta episodista!

 

 

persaukiyacht

 

Tämä oli kyllä yks hauskimmista keikoista ever! Sain siis kunnian edustaa ja emmännöidä Persauki-brändiä ja pursiseuran jäseniä, seilorihengessä. Tietämättömille tiedoksi, Persauki Yacht Club on Suomen ensimmäinen persaukisten pursiseura. Kaikilla ei ole varaa veneeseen, mutta tämän seuran jäseneksi haluava ei sitä tarvitsekaan. Viuhahtelu scenenä toimi Groom Rock 2016. Pakko vielä mainita, että näissä bileissä oli kundeilla tukka vimosen päälle mintissä. Kiitos mielettömistä bileistä Groomin jengille- Olipahan lystiä!!

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Ihan persaukisena baarissa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *