Tämä rutiini tekee susta vaffan!

Oot kuullu varmaan aiemminkin, mutta rutiineilla on väliä. Ne tekee susta sen mikä oot ja näkyy sun ulkomuodossa. Rutiini on toistuva tapa, jonka toistat miltei automaattisesti, päivittäin tai ainakin useasti viikossa. Esimerkkinä hampaiden pesu aamuin-illoin.

 

Sä päätät sun rutiinit ja välillä voi olla myös hyödyllistä lisätä ohjelmistoon uusia. Tapojen lisääminen virkistää mieltä ja parhaimmillaan helpottaa sua pääsemään sun tavoitteisiin. On sanottu, että ihminen vakiinnuttaa uuden tavan kahdessa kuukaudessa.

 

vaffa
Sä päätät! Kuva: Qluisa.fi

 

Mä oon opetellu uuden rutiinin. Ja mä oon aika satavarma, et tää toimii sullekin. Tän uuden tavan ansiosta punnertaminen, joka ennen oli mun akilleen kantapää, on muuttunut helpommaksi, mun yläkropasta on tullu vaffempi ja niska-hartiakivut on vähentyneet. Lisäks oon saanu mielenrauhaa hektisen elämän keskellä, kun ei oo tarttenu stressata sitä, ettei aina vältsii ehdi salille.

 

Mun rutiiniin menee 4 minuuttia ja se on just se aika, jonka mun aamupuuro on mikrossa. Helppo ja nopee. Ihmisen on hyvä hengästyy kerran päivässä ja tällä se hoituu ainakin. Liikkeitä voi vaihtaa sillon kun tahtoo, riippuen siitä, mitä aluetta haluaa milloinkin kehittää.

 

Toppi: Biancaneve <3

 

Tällä mä aloitin elokuussa:

  • 20 punnerrusta
  • 20 dippiä
  • 20 ilmakyykkyä
  • 20 timanttipunnerrusta
  • loppuun minuutin lankku

Itsehän aloitin punnerrukset polvet maassa. Sitkeällä toistamisella huomaa kuitenkin kehittyvänsä nopeasti, jolloin saa polvetkin irti lattiasta. Tavoittele punnerruksissa joka kerta isompaa liikerataa, eli rintakehä käy mahdollisimman lähellä lattiaa. Saa suorittaa!

 

Mikä päivittäinen rutiini auttaisi SUT pääsemään lähemmäs sun tavoitetta?

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Tämä rutiini tekee susta vaffan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *