Olenko seuraava Miss Eloweena

Moikka!

Nyt vihdoin voisin kirjoitella tänne blogin puolelle ihanasta jutusta, joka varmistui toissapäivänä… Maaliskuussa samana päivänä, kun lehdessä uutisoitiin Miss Eloweena -kilpailusta, laitoin hakemukseni salamana Hennalle. Huhtikuun alussa sain viestin, että olen mukana videohaastattelu kierroksella. Italiassa ollessani varmistui, että olen 15 tytön joukossa semifinaalissa. Semifinaali pidettiin viime lauantaina Jämsänkoskella. Kuvauspäivän perusteella 10 tyttöä pääsi finaaliin ja olen siis yksi heistä! Eilen iltalehti julkisti virallisesti kaikkien finalistien kuvat eli nyt kipin kapin katsomaan, jos et vielä ole käynyt. Kuviin pääset TÄSTÄ.

 

 

Tiesin aina, että jos jolu eloveena kilpailu järjestettäisiin, niin haluaisin ehdottomasti mukaan ja viimeinkin niin tapahtui! Olen seurannut mielenkiinnolla keskustelua Miss EW -kilpailusta ja olen todella yllättynyt siitä, miten ihanasti ihmiset suhtautuvat. Moni ylistää, että Miss EW -kilpailussa on jopa kovempi taso kuin itse Miss Suomi -kilpailussa. Näin finalistin korviin se kuulostaa todella upealta kohteliaisuudelta ja saa kyllä olla kiitollinen mukaan pääsystä.

 

 

Mielestäni nykypäivän misseistä on kadonnut sellainen tietynlainen ystävällisyys ja herttaisuus. (Tietenkin poikkeuksia löytyy) Ei se oikeasti riitä, jos vain päältä on kaunis. Kliseisesti sanottuna ihmisestä tekee kauniin se millainen on muita ihmisiä kohtaan.

 

 

Järkytyin hiukan, kun alakouluikäinen serkkuni alkoi seuraamaan instagramissa kohujulkkista, jolta löytyy, jos minkälaista silaria ja huulitäytettä. Kauhistuttaa ajatus siitä, että nuoret tytöt ihailevat kauneuskirurgisia toimenpiteitä ja kokevat yhä nuorempina suuria ulkonäköpaineita.  (Enkä nyt todellakaan tarkoita, että olet huono ihminen, jos satut omistamaan silarit, jokainen tyylillään.)

 

Haluan omalta osaltani viestiä kilpailun kautta nuorille sitä, että ei tarvitse mennä muotin mukana ja olla kaikista laihin tai lihaksikkain. Eikä itseään tarvitse muuttaa erilaisilla toimenpiteillä. Itse olen täysin normaalipainoinen ja löytyy selluliittia sekä jenkkakahvaa, mutta hei se on täysin fine, koska niin löytyy suurimmalta osalta meistä.

 

Heinäkuussa kannattaa pysyä kuulolla, kun EW missikiertue starttaa Viron puolella! 🙂

 

P.s kaksi ensimmäistä kuvaa ovat ihanan Hans Lehtisen kanssa viime kesänä otettuja. Bannerin kuva Sanna Hellekoski.

 

 

 

 

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Olenko seuraava Miss Eloweena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *