Vuoden ensimmäinen postaus!


Nyt onkin viimeistään hyvä aika tehdä vuoden ensimmäinen postaus… 😀 Olen ihan laiminlyönyt tammikuun osalta tätä blogia eli suuret pahoitteluni jälleen!

 

Uudenvuoden lupaukseni oli yksinkertaisesti vain nauttia elämästä ja sen osalta on lähtenyt hyvin käyntiin. Olen tehnyt juuri sellaisia asioita, mistä pidän. En ole myöskään ottanut stressiä, jos olen lipsunut ”dietistäni”. Kerranhan täällä vain eletään ja jos haluan jonain päivänä syödä suklaapatukan tai koko levyllisen niin hitto minähän syön sellaisen!

c0247c91-f7d0-4954-8a87-941218af4835
Tammikuu on pitänyt sisällään melko paljon juhlimista ja tietenkin töitä 😀

 

Lipsumisista huolimatta olen saannut pidettyä ruokavalioni terveellisenä. Syön paljon kalaa ja kanaa, kasviksia, täysjyvämakaronia sekä raejuustoa. Aamu- ja iltapalana nautin joko rahkaa ja hedelmiä, riisikakkuja tai tummaa reissaria kera leikkeleen ja kananmunan. Käyn juoksulenkillä ainakin kerran viikossa ja salilla vähän vaihtelevasti 3-5 kertaa viikossa, riippuen tietenkin muista aikatauluistani.

 

30ee1ac5-9030-4f0b-b381-c6fd88507c16
Täytyy joku kerta jakaa teidän kanssanne herkullinen pinaattikana ohje! Kokeilin myös ruispohjaista pizzaa ja hyvää tuli👌

 

Pääsykokeista en vielä ota stressiä, koska materiaalit ja haku tulevat vasta maaliskuun tienoilla. Haaveissa olisi kuitenkin vaihtaa paikkakuntaa Turkuun jo heti maaliskuussa, sillä en millään jaksaisi odottaa syksyyn. Saa nähdä, miten asiat tästä nyt etenevät… Seuraavaan postaukseen koitan keksiä jotain spesiaalia vaihtelua tälle arkiselle höpötykselle!

45d944d4-03af-4c24-ad8e-187852b265fe

Muistakaa seurailla instagramissa: @nuppulinneas

Snapchatista löydyn nimellä: nuppulinnea

 

XOXO NUPPU

 

Facebooktwittermail

5 kommenttia “Vuoden ensimmäinen postaus!

 • Avatar
  31.1.2017 klo 21:02
  Kestolinkki

  Ihana postaus, ihana sinä! Saisit kirjotella useamminkin, näitä on aina niin kiva lukea, koska kirjotat ihanan arkipäiväisistä asioista, rennolla otteella 🙂
  Jos saa kysyä niin mihin olet hakemassa opiskelemaan? Ja miksi haluat juuri Turkuun? 🙂

  Reply
  • Nuppu Linnea
   1.2.2017 klo 01:43
   Kestolinkki

   Kiitos paljon! Ihana kuulla Toimintaterapia amkissa kiinnostaisi. Käytiin lukiossa psykologian kurssilla tutustumassa Turun yliopistoon ja samalla reissulla päätin, että siitä tulee mun tuleva kotikaupunki. Ja onhan turku hieno kaupunki varsinkin kesäisin! Kiitos vielä kommentistasi!

   Reply
 • Avatar
  29.8.2018 klo 15:13
  Kestolinkki

  Hei, lueskelin noita juttujasi. Onko pyrkimyksesi perustaa koirien pelastuslaitos edistynyt? 🙂

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *