Aamutallaaja.

Vitsi mä saan voimaa tosta auringosta ja näistä kirkkaammista päivistä. Mä oon ehdottomasti aamuihminen ja vaikka mä kuinka paljon talvesta tykkään, niin kyllä toi kevätaurinko nostaa hymyn huulille. Etenkin nyt kun talvet ei vaan oo ollut kunnollisia. Oon onnistunut kääntämään oman sisäisen kellon ihan päälaelleen. Aikaisemmin treenasin vaan iltaisin, kun en saanut itsestäni aamuisin irti mitään. Oon aina ollut aamuihminen, mutta jostain syystä treenistä ei vaan oo tullut aamuisin mitään. Jotenkin olo on ollut heikko ja enkat ei todellakaan ole paukkunut aamutreeneissä. Edes dieetillä aamulenkit ei oo ollut mun juttu.
Aamupala
Ajattelin nyt kuitenkin kokeilla helpottaa omaa arkea aamutreeneillä, sillä monesti illalla töiden jälkeen on niin poikki ja ajatus laukkaa jo höyhensaarilla seiskan pintaan. Mummo mikä mummo. Tää mun kokeilu osoittautui kuitenkin kannattavaksi. En tiedä, miten oon saanut aamulla klo 5.45 revittyä itestäni niin paljon salilla irti. En välillä usko itsekään, millaisia treenejä oon tehnyt ja mikään ei voita sitä tunnetta kun sä astut sisälle tyhjälle salille. Iso osa mun treeneistä koostuu tällä hetkellä kiertoharjottelusta ja noihin giant-setteihin tarvitsee tilaa ja välineitä. Niitä on melkein mahdotonta toteuttaa siinä alkuillan punttiruuhkassa täyteen ahdetulla salilla.
Tein päätöksen, että ostan kuntosalikortin pienelle lähipunttikselle, jossa ei oikeastaan koskaan törmää toisiin treenaajiin. Oikeastaan olosuhteet on todella hyvät, sillä mä tykkään treenata paljon omissa oloissani. Vaikka iso osa musta rakastaa ihmisiä, vilskettä ja vilinää, niin usein salilla se pieni erakko nostaa päätään ja sulkee muun maailman ulkopuolelle.
 Treeni
Suosittelen etenkin näin valoisaan aikaan testaamaan tuota aamutreenaamista. Se voi olla yllättävän toimiva combo!
<3: PeppiJohanna
Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *