FitNet x Miss Reval

Moikka kaikki!

Mun on ihan pakko kertoa teille mielettömän siististä reissusta joka tehtiin FitNetin bloggareiden kanssa Tallinnaan katsomaan Miss Reval -kisoja!

Muutama viikko sitten startattasin reissun täältä Pohjanmaalta ja suuntasin kohti Viking Linen Katajanokan terminaalia. Oli ihan mahtavaa päästä vähän tuulettumaan muihin maisemiin ja tutustua kunnolla muihin mimmeihin, entuudestaan tunsin ainoastaan ihanan Luisan joka oli tuttu mulle Kumipallo -reissusta. Juttu lähti luistamaan oikein vauhdilla ja tuntui niinkun olisin tuntenut Jennan, Viviannan, Ulrikan, Elisan, Mariannan ja Pepin jo paljon kauemman! Laivalla aika kului shoppailen ja heti kun päästiin satamaan lähdettiin porukalla syömään, koska aikataulu oli melko tiukka ja valmistautuminen piti hoitaa laivakunnosta iltapukukuntoon alle tunnissa.

Miss Reval finaali oli järjestetty kauniissa Hilton Park Tallinn hotellin Ball Roomissa ja täytyy sanoa, että tähän hotelliin rakastuin täysin (joka on aika iso meriitti mulle, jonka päivätyö on hotellissa ja vietän hotelleissa enemmän aikaa kun kotonani)

Melkoisen ylpeä olen koko meidän tiimistä, kun olimme kaikki ajoissa valmiina siirtymään kohti finaalia. Ja mulla oli kyllä ehdottomasti mukana illan kauneimmat avecit!

Finaali sujui hyvin vauhdikkaasti ja saimme ihastella tyttöjä talent -esityksissä, coctailmekoissa, bikinikierroksella ja iltapuvuissa. Voittajaksi valittiin vaalea kaunotar, Karina Prants ja voitto meni mielestäni ehdottomasti oikeaan osoitteeseen.

Finaalin ja pitkän päivän jälkeen suuntasimme kaikki yllättäen jälleen – syömään.. Höpöttelimme tyttöjen kanssa monta tuntia ja nauru raikasi pitkin ravintolaa. Illalliselta suuntasimme Luisan kanssa kohti sänkyä ja hyviä yöunia. Toki yöunet jäivät loppuvimeksi hieman lyhkäisiksi, koska kahdella naisella puolen vuoden näkemistauon jälkeen tunnetusti juttua riittää. Mutta hyvät yöunet kannattivat, sillä aamulla meitä odotti tämä upeus!

Vihersmoothieita, tuoreita hedelmiä- ja mehuja, chiavanukkaita, kokit paistamassa omeletteja.. tuntuu että olisin viihtynyt varmasti useammankin tunnin nauttimasta kaikista herkuista. Kaikki oli freesiä ja maukasta, tuollaisella aamiaisella kun saisikin aloittaa jokaisen aamun!

Nopeatempoinen reissumme saikin päätöksen aamiaiseen kun suuntasimme takaisin terminaaliin ja Helsinkiin, laivalta jatkoin vielä matkaani junalla Pohjanmaalle.

Kiitos vielä naiset aivan mahtavasta reissusta, olette kultaa! Kiitos myös Viking Linelle joka sponsoroi matkamme!

Rita

Facebooktwittermail

14 kommenttia “FitNet x Miss Reval

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *