Viikonloppukuulumisia

Mikä täydellinen viikonloppu, nyt on kyllä ladattu akkuja taas koko tulevalle viikolle! En tiedä mitään parempaa kuin sen, että saa mennä nukkumaan ilman sitä tuttua ja piinaavaa, joka-aamuista 6:50 herätystä. Lauantaina puolen päivän aikoihin heräsin siihen, että aurinko(!!!) paistoi suoraa silmiin. Täytyy kyllä myöntää että aivan liian pitkän kaamoskauden jälkeen tuo herätys tuntui melkoisen mieluisalta ja toi hyvän energiaboostin päivään.

image

Koko päivänä en tehnyt mitään järkevää tai suunnitellut menojani. Kaikki viikot kun tulee elettyä kalenterin armoilla nautin suuresti siitä, että sain rauhassa syödä aamupalani, samoilla lenkkipoluilla hyvät musat korvilla ihan omaan tahtiini ja siinä sivussa vähän herkutellakkin. Ihana päännollauspäivä!

image

Sunnuntai alkoikin hieman erilaisissa merkeissä kun heti aamusta hyppäsin junaan ja suuntasin kohti Helsinkiä ja alusvaatekuvauksia.

Kuvaukset pidettiin upeassa Villa Vuosannassa, pienessä kartanossa merenrannalla. Voin vain kuvitella miltä tuo paikka näyttää kesäisin! Kuvauksissa sain ylleni useita kauniita alusvaatesettejä, Riikka Ikäheimon iltapukuja, sekä mielettömiä timanttikoruja. Kiitos upeasta stailauksesta Crista Repo! Alla pieni sneak peek kuvauksista, kuva ja videomateriaalia tulossa myöhemmin!

image

Kuvauspaikka Villa Vuosanta, Helsinki

Kuvaaja Jukka Alasaari (@jalasaari)

Stailaus Crista Repo (@crista_repo)

Hiukset ja meikki Mira Luhtala (@estenomen)

image

Mahtavaa viikkoa kaikille!

Rita

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *