TAIKKA – laukkurakkautta!

Vaikka blogi (ja koko elämä sen mukana) pyörii hyvin pitkälti ravinnon ja treenin ympärillä, mahtuu sinne muutakin…. nimittäin kauniita, tyttömäisiä asioita ja shoppailua! Tällä kertaa on teille pakko avata hieman parasta hankintaa aikoihin, nimittäin laadukkaita TAIKKA:n laukkuja!

IMG_1121
Kenelle se paketti tulikaan?

Viime vuosina olen koettanut päästä eroon turhasta ja yltiöpäisestä materian haalimisesta ja keskittyä määrän sijasta enemmän laatuun ja siihen, mitä minä oikeasti tarvitsen. Pitkään ostoslistalla ovat olleet iltalaukku ja joka tilanteeseen sopiva musta peruslaukku. Laukku, jossa voi lähteä illalliselle jos tavaraa on enemmän, mutta joka tarvittaessa menee arkikassina vaikka leggareiden ja nahkarotsin kanssa. Äkkiseltään voisi kuvitella, että noitahan on joka nurkalla, mutta eipä vain olekaan. Sitä mukaan, kun asiaa olin enemmän miettinyt, tuli aina vain enemmän vaatimuksia vastaan. Lopulta ”vaatimuslistani” edellämainituille veskoille näytti likimain tältä;

  • Klassinen IMG_1123
  • Persoonallinen
  • Musta
  • Kestävät laadukkaat materiaalit
  • Mielellään kosteutta hylkivä
  • Tyylikäs, muttei liian kliininen
  • Muunneltava
  • Sopuisan hintainen
  • Sellainen, joka ei tule jokapaikassa vastaan

 

Aina kun jokin osa natsasi, muut tökkäsivät. Lisäksi salaisena haaveena oli, että jollakintapaa kotimainen, mutta sen haaveen olin jo valmis kokonaan hylkäämään…kunnes… Törmäsin Instagramissa tyylikkääseen tikkilaukkuun, ihan sattumanvaraisen selailun tuloksena. Ihanan söpöön mustaan pikkulaukkuun, jossa oli sopivasti ketjuja tuomaan vähän blingiä ja särmää. Silmissä välähti ja into silmissä kiiluen aloin selaamaan #hästägejä ja lopulta siellä oli #taikka ja #taikkabags . Noiden tägien takaa avautui Taikkabags. SIINÄ SE OLI, mun täydellinen iltalaukku! Lopulta sivuja selaillessani en voinut uskoa silmiäni, kun saman merkin ja sivun alta löytyi tuo isompi arkikäyttöön sopiva laukku samoilla spekseillä, wippii! Aloin samantien googlettelemaan ja lopulta löysin Taikkan nettisivut. Ensimäinen reaktio oli hinnat, ne olivat nimittäin mielestäni oikein kohtuuhintaiset, etten sanoisi jopa edulliset. Laitoin samantien asiakaspalveluun sähköpostia, saisiko Suomesta kivijalkakaupasta ko. laukkuja- ei saanut harmikseni, mutta vastaukseksi sain todella hyvää palvelua ja laukut lähetettiin minulle parissa päivässä Briteistä.

Laukut ovat olleet nyt käytössä muutaman viikon ja pakko sanoa, olen todella tyytyväinen. Laukkujen materiaali on laadukasta, helppo pyyhkiä vaikka puhtaaksi jos sen onnistuu likaamaan. Molemmissa laukuissa on sisätaskut, ihanan pirteä vuori, muunneltavat hihnat monikäyttöisyyden takaamiseksi ja laukut vaikuttavat kaikenkaikkiaan todella laadukkailta- enkä ole vielä samanlaisiin kaupungilla törmännyt!

IMG_1139

Mutta mikä tämä Taikka sitten oikein on? Firman omia sivuja lainaten;

TAIKKA bags are chic daily and weekend bags that offer flexibility to be worn day, night or anywhere in between. Our practical designs and weather smart fabrics make our savvy customers look glamorous all year round. 

TAIKKA was founded to fulfill the need for functional, yet still funky daily bags. The idea was born in Paris, and developed in London by a Finn and an Aussie. TAIKKA, which means ”either or” in Finnish, was designed for indecisive women who want to wear ”either this OR that”. Whether you’re dressed for rainy days in London, stormy skies in Helsinki or sunshine in Melbourne – a TAIKKA bag will work for you.

We are busily working on new designs & collections so please do pop back and visit the site again in the coming months.

Get hooked!…

Pakko myöntää, olen itsekin nyt selannut sivuja vähän väliä uutuuksia odotellessa… selaa sinäkin ja koukutu. Tue pienyrittäjää, tue kotimaista, tue designia ja unohda tusinatuote. Suosittelen tutustuman myös Taikka:n instagram-sivuun, jossa on ihanien laukkujen lisäksi todella kauniita ja tyylikkäitä kuvia. Ilo katsella, vaikkeivät laukut olisikaan hankintalistalla!

IMG_1625

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *