Maailman paras äiti

Millanen on maailman paras äiti? Olenko sellainen?

Maailman paras äiti on sellainen joka imettää vauvaa, synnyttää alateitse, ei laita vauvaa hoitoon, on lapsen kanssa kotona eskariin asti, on rikas, ostaa kaikki vauvan tarvikkeet uutena, käyttää kestovaippoja, syöttää vauvalle luomuruokaa, ei ikinä korota ääntään lapsen kanssa, ei juo alkoholia, ei polta tupakkaa, viettää päivät leikkipuistossa ja kaikki sujuu muutenkin niin hienosti!

Tämä lista voisi olla loputon! Jos kysellään mielipiteitä vauvafoorumista.

Maailman paras äiti voi olla sellainen joka käyttää korvikkeita, synnyttää keisarileikkauksella, laittaa vauvan hoitoon, käytää normi vaippoja, ostaa vauvan tavarat kirpparilta, laittaa lapsen tarhaan jne.

Jokainen äiti voi olla paras! Tehdä omat ratkasut ja kavattaa perheensä miten huvittaa. Ei ole listaa mikä on oikein ja mikä on väärin.

Vauva foorumeiden mukaan olisin huonoin äiti ikinä!

Aijon käyttää korvikkeita.

En ole suunnittellut synnytystä. Uskon että asiat menee omalla painollaan.

Äidin kanssa ollaan sovittu, että voin viedä vauvan hänelle hoitoon. Äitini asuu 20 minuutin matkan päässä.

Voisin antaa vasta syntyneen vauvan hoitoon, että saan nukkua. Tiedän olen itsekäs, mutta uskon että levänneenä olen parempi hoitoja kun puoli unessa.

Vauvalle hankitaan aika paljon käytettyä. Meitä se ei haittaa. Vaatteita on turha ostaa uusia. Vauva kasvaa niin nopeasti ja vaatteita saisi olla koko ajan ostamassa. Käytettynä saa varsin hyviä ja edellusia.

Mielestäni vauvalle riittää äidin ja isän läheisyys, ruoka ( tissimaito tai korvike), puhdas vaippa. Sillä pääsee jo hyvin pitkälle!

11287858_598609613630367_1050717724_n(1)

facebooktwittergoogle_plusmail

Yksi kommentti “Maailman paras äiti

  • 13.4.2016 klo 18:02
    Kestolinkki

    totta ei ole mitään kaava/listaa joka tekee äidistä maailman parhaan <3 vaan rakkaudella "syntyy" maailman paras äiti .. rakastaa sydämestään .. parhaat vanhemmat <3

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *