Diamond Clinic & pientoimenpiteet, niihin suhtautuminen?

Mikään ei ole sen ihanempaa kun vapaa viikonloppu, kun ei tarvitse laittaa kelloa soimaan, kun ei ole mitään velvoitteita, vaan saa herätä ihan niin myöhään kun haluaa.

Tänään kello soi vasta 10:30 ja se on mulle luxusta. Tottunut siihen, että herätyskello alkaa laulamaan 06 aikaan aamulla.

Aamupalan jälkeen hyppäsin sporaan ja suunnattiin Saanan kanssa Kruununhakaan. Diamond Clinic tuli meille tutuksi Miss Helsinki kiertueen aikana, ollaan siis molemmat käyty Diamond Clinicillä jo muutaman kerran aiemminkin. Jotenkin sinne on aina niin mukava mennä, kun tietää että on osaavissa käsissä ja palvelu on mitä parasta.

Diamond Clinic käyttää hyaluronihappovalmistetta, mm. huulten täyttöön, jota laitettiin Saanan ja mun huuliinkin tänään. Vaikka sama toimenpide on tehty molemmille aiemmin, silti se aina jännittää. Onneksi oltiin toistemme tukena, enää ei kuitenkaan tarttenut pitää kädestä kiinni, niinkuin ensimmäisellä kerralla.

Ennen toimenpidettä, huuliin laitetaan puudutevoidetta, jotta kipu ei olisi pistohetkellä niin kova. Myös valmiste, jota tänään käytettiin sisältää itsessään puudutetta, joten myös herkemmän kipukynnyksen omaavat voivat olla rauhallisin mielin. Ainoa huono asia mun mielestä puudutteessa on se, että sen vaikutuksen aikana ei kannata puhua, sillä se vaikuttaa huulten puutuvuuteen. Kahdelle hölösuulle se osottautui kovin vaikeaksi 😀

Puudutteen annettua vaikuttaa, laitetaan täyteaine huuliin ja sitten onkin valmista. Koko toimenpide ei kestä montaa minuuttia kauempaa, ja kun aine on huulissa, se vielä muotoillaan ja katsotaan että lopputulos on tasainen.

Saanan lopputulos, 5 minuuttia toimenpiteen jälkeen
Oma vuoro

Tämän jälkeen ei missään nimessä saa koskea kasvojen alueelle (etenkään huuliin), sillä pistojäljet ovat vielä ”auki” ja näinollen erittäin herkkiä bakteereille. Myös mm. tupakointia ja pillillä juontia täytyy vältellä jonkinaikaa. Myös verenkiertoa nopeuttavat tekijät, kuten saunominen, urheilu ja alkoholin käyttö on kielletty 24 tuntia pistosten oton jälkeen. Yleisimpiä jälkioireita on turvotus ja kipu, mutta ne häviävät muutaman päivän kuluessa.

Tiedän monen ihmisen olevan täyteaineita vastaan, eivätkä ymmärrä minkätakia ihmiset haluavat laittaa täytettä kehoonsa. Se on kuitenkin jokaisen täysin oma päätös. Jollekin kauneuskirurgia tai pientoimenpiteet, täyteaineiden otto voi olla itsetuntoa kohottava asia, toiset tekevät sen korjatakseen jonkin epämuodostuman kehossa ja jotkut haluavat korjata kehoaan jonkin sairauden aiheuttaman haitan takia. Joten päätös on jokaisen oma, jokainen tekee niinkuin itsestä tuntuu hyvältä!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Besos <3

Venla

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *