Ensimmäinen blogipostaus vuonna 2017, Change lingerie

Olisikohan aika herättää jälleen blogi eloon! Viime kerrasta, jolloin tänne kirjoitin on hieman aikaa. Tiivistettynä; loppuovuosi 2016 oli todella kiireistä ja hektistä aikaa, eikä aikaa meinannut riittää edes kouluun tai töihin, saatika blogiin. Niinpä koin parhaaksi pitää hetken pientä hiljaiseloa täällä blogin puolella.

Mutta nyt kun kiireet on vähän hellittäneet, niin aktiivinen kirjoittelu tänne voi taas alkaa. Pyrin kirjoittelemaan n. kerran viikkoon, välillä ehkä hieman useamminkin.

Kevät tulee olemaan mun kohdalla uusien asioiden kohtaamista ja reissaamista. Valmistun 6 viikon kuluttua koulusta, muutamia reissuja on tiedossa ja toissapäivänä avautui ovi uuteen työpaikkaan.

Eilen oli ihana päästä pitkästä aikaa (kuukauden tauon jälkeen) kuvauksiin.

Meikki by Satu Arvo

 

Suuntasin aamulla Riannoon, jossa kuvattiin Changen alusvaatevinkkejä MTV3:lle. Hetkeen, kun ei ole ollut kameran edessä, kerkeää melkein unohtaa kuinka kivaa se onkaan. Urheilu kun on jäänyt vähän vähemmälle, niin oli hauska sovitella heti aamusta monet kymmenet alusvaatteet peräkkäin. Tämä ajaa melkeinpä saman asian, kun on lähtemässä juhliin kiireessä, penkoo vaatekaapin sisällön huoneen lattialle ja sovittaa kymmenen vaatetta, eikä silti tunnu sopivaa. Tiedättekö tunteen?

Changen liikkeisiin on saapumassa pain myös mm. bikineitä kesän rientoihin! Itselläni uudet bikinit on ihan must hankinta, sillä lähden huhtikuussa Suomen kevättä pakoon, Aasiaan ja Australiaan. Suomessa kun ei huhtikuussa vielä ihan hietsuun viitsi mennä aurinkoa ottamaan.

Besos <3

Venla

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *