FitNet goes Tallinn #MissReval

Edellisestä postauksesta onkin jo vierähtänyt tovi, että olen päässyt koneen äärelle päivittelemään. Viime viikonloppuna kourallinen FitNettiläisiä keräsi kimpsut ja kampsut kasaan ja otti suunnan kohti Tallinnaa. Olimme saaneet kutsun katsomaan Miss Reval-kilpailua ja vaikka tiesin jo kolme viikkoa etukäteen, että oon lähdössä, silti vasta edellispäivänä löysin tilaisuuteen sopivan mekon. Miten siinä aina käykin niin, että hommat hoituu viime tipassa?

Viking XPRS

Laivana meillä oli Viking XPRS ja terminaalissa törmäsikin moniin muihinkin tuttuihin, jotka olivat meidän tavoin tulossa katsomaan Miss Reval- kilpailua. Parin tunnin merimatka taittui hujauksessa, kun pääsi tutustumaan uusiin FitNettiläisiin ja samalla vaihtamaan kuulumisia vanhojen kanssa.

miss reval6

Hiukan kiireisellä aikataululla laittauduttiin iltaa varten, sillä tilaisuus alkoi varsin aikaisin alkuillasta. Yövyimme Hilton Tallinn Parkissa, jossa on hyvät puitteet rentoutumiseen, nautiskeluun ja hauskanpitoon! Eli mikäli hemmotteluviikonloppu Tallinnassa kiinnostaa, kannattaa suunnata Hiltoniin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

miss reval 5

Kuva lainattu Miss Revalin Facebook-sivulta

Tallinnassa ei ole järjestetty kauneuskilpailuja neljään vuoteen, joten Miss Reval- kilpailu edustaa nimensä mukaisesti uudistumista. Kirkkaimman kruunun kutreilleen sai Karina Prants. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Valeria Zemerikina ja toisen perintöprinsessan sijalle pääsi Ingrid Usar.  Show’sta ei lätäkön toisellakaan puolella puuttunut juonenkäänteitä tai draamaa, viihdyttävistä talenteista puhumattakaan. Mielenkiinnolla odotan, millaiseksi Miss Reval-kilpailu kehittyy vuosien saatossa.

hilton tallinn park hilton tallinn park hilton tallinn park

Ilta jatkui meillä FitNetin mimmellä viinin, skumpan sekä ravintolaillallisen merkeissä. Kieltämättä hauskaa oli, eikä nauruhepuleilta vältytty tälläkään kertaa. Kiitos Miss Reval-organisaatio, Viking Line ja Hilton Tallinn!

Nyt tämä arki ja lumipyry tuntuu kyllä entistä kurjemmalle. Onneks salille pääsee huonoa säätä pakoon, ja kesään on enää 107 päivää!

Ihanaa naistenpäivää!

 

xoxo, Vanity

Facebooktwittermail

18 kommenttia “FitNet goes Tallinn #MissReval

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *