MITÄ ON OIKEIN TAPAHTUNUT?

Torkutan ties monetta kertaa kännykän herätyskelloa. Miks ikinä oon valinnut noin kammottavan herätysäänen?  Vaihdan sen heti seuraavaksi. Sitten kun muistan.

Musta on tullut supernopea aamuisin. 15 minuuttia ja koomainen olemus tönöttää jo sporapysäkillä, hiukset hätäpompulalla. Mun mieli ja keho huutaa aurinkolomaa. Suomen kesä ei oo tehny ainakaan vielä kovin suurta vaikutusta, enkä todellakaan pidättele henkeä sitä odotellessa; heinäkuulle on nimittäin tiedossa viikon loma lämpimässä Torinossa!

Tilanteet on muuttuneet tässä viime aikoina, mutta kaikin puolin tänne kuuluu pelkkää hyvää. Viime viikkoihin on kuulunut sen täydellisen vuokra-asunnon metsästystä, vastoinkäymisiä – ja vähän lisää etsimistä. Löydettiin täydellinen asunto, joka alkaa pikku hiljaa muuttua kodiksi. Onneksi kuvassa olevasta kaaoksesta on päästy eroon ja tavarat on jo oikeilla paikoillaan.

Oon ollut kaikesta muuttohulinasta yhtäaikaa niin innoissani, mut samalla poikki kaikesta häsellyksestä, ettei ylimääräisille jutuille oo ollut aikaa.  Saatiin tästä paljasjalkaisesta Klaukkalalaisesta myös kaupunkilainen, vihdoin ja viimein!

Mä oon jo ihastunut Punavuoreen. Lähellä kaupungin sykettä ja vilinää, mutta kiire jää keskustaan. Tunnelmalliset pikku kahvilat ja illansuussa hiljenevät kadut on mun mieleeni. Täällä mä tykkään olla.

Muutamat viime viikot on oikeasti tuntuneet aikamoiselta selviytymiseltä. Nyt muuttokiireiden helpottaessa eksyy kamerakin useammin käteen, joten tästedes kuulette musta taas blogin puolella vähän enemmän 😉

 

 

 

 

Facebooktwittermail

44 kommenttia “MITÄ ON OIKEIN TAPAHTUNUT?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *