SHAPE with Ida Jemina (Ida Jemina)

89.00 

Tavoitteena timmi kroppa ja kiinteä kunto? Nyt se on täällä! SHAPE with Ida Jemina sopii sinulle, jos haluat kiinteytyä ja polttaa rasvaa järkevästi!

Tuhannet tyytyväiset Ida Jeminan valmennettavat ovat malttamattomia odottaneet huippuvalmentajan uutta valmennusta, sillä asiakkaiden onnistumistarinat sekä palautevyöry on ollut ennennäkemätön!

Nyt on sinun vuorosi onnistua! SHAPE on juuri sinulle, joka kaipaat kiinteyttä kroppaasi. Valmennus tähtää kokonaisvaltaisen itsevarmaan oloon, jossa aloitetaan matka elämäsi näyttävimpään kuntoon!

Valitse sekaruokavalio, maidoton & gluteeniton ruokavalio tai vegaaniruokavalio omassa painoluokassasi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

SHAPE with Ida Jemina tuo urheilulliset muodot esiin! Se sopii sinulle, jos haluat kiinteytyä ja polttaa rasvaa järkevästi!

Ida Jeminan valmennukset on laadittu huikealla ammattitaidolla ja treeneissä pätee aina “laatu korvaa määrän”. SHAPE ei ole kitudieetti eikä äärimmäisiin painonrysäytyksiin tähtäävä pikadieetti. Hommia pääsee tekemään takuuvarmasti, mutta treenit eivät hallitse koko elämää. Freesit liikkeet, koukuttavat erilaiset jaksot ja jatkuvasti kehittyvä ohjelma saavat näkyvien tulosten lisäksi aikaan aivan superhyvän ja motivoituneen fiiliksen. Huomaa itse tulokset niin peilissä kuin kevyessä olossa! Huikean itsevarma fiilis sekä ennennäkemätön motivaatio – sitä SHAPE on!

Ruokavalio on valittavanasi joko sekaruokavaliona, maidottomana & gluteenittomana ruokavaliona tai vegaaniruokavaliona. Ruokavaliot sisältävät useita eri vaihtoehtoja joka aterialla herkullisine ja terveellisine resepteineen!

SHAPESSA treenataan monipuolisesti neljä kertaa viikossa kuntosalilla hyödyntäen lisäksi Ida Jeminan tehokkaita rasvanpolttotreenejä sekä aerobisia harjoitteita.

SHAPE with Ida Jemina sisältää:

– Aivan uudenlaisen ja huippulaadukkaan 10 viikon valmennuksen.
– Jatkuvasti kehittyvän treeniohjelman näkyvien tulosten saavuttamiseksi.
– Huikean monipuolisen ruokavalion, joka sisältää useita eri vaihtoehtoja joka aterialla resepteineen!
– Vaihtoehtoina on sekaruokavalio, maidoton & gluteeniton ruokavalio sekä vegaaniruokavalio.
– Online coaching palvelun, jossa voi esittää kysymyksiä ja joka on apuna koko valmennuksen ajan.
– Jokaisen liikesuorituksen videolla.
– Kattavat ja tarkat ohjeet, joissa Ida Jemina kertoo tismalleen mitä tulee tehdä, miten ja missäkin vaiheessa.
– Tekemisen meininkiä, motivoivia treenejä ja ihan uusia tuloksia!

Oletko valmis? Hyvä – sitten mennään!

Ohjelman tueksi saat myös FitNet.fi jäsenosion selkeän liikepankin ja matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

 

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-Gym